"PETORO DECE SU ČUVALI BAKA I DEKA, DOK JE ONA TERALA SVOJ ŽIVOT!" Meštani o Ratku kog je ubila žena Mirjana: Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

05.01.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Lazović koji je nađen juče oko 12 časova mrtav u porodičnoj kući u selu Branešci.

"PETORO DECE SU ČUVALI BAKA I DEKA, DOK JE ONA TERALA SVOJ ŽIVOT!" Meštani o Ratku kog je ubila žena Mirjana: Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje!

Foto: Privatna arhiva, Rina

Juče oko 12 časova, mala idilična zajednica sela Branešci kod Užica bila je svedok zverskog ubistva koji je ostavio šokiranu lokalnu zajednicu. Ratko Lazović (48), poznati veterinar, pronađen je mrtav u porodičnoj kući, žrtva oštrog uboda u leđa.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), za ubistvo je osumnjičena supruga pokojnog Ratka, Mirjana Lazović (37), sa kojom je imao petoro dece. Stravičan zločin, prema nezvaničnim informacijama, dogodio se pred najmlađim članovima porodice.

Meštani sela Branešci izražavaju šok i nejvericu pred ovim tragičnim događajem. Ratko Lazović je bio poznat kao posvećeni veterinar, često viđen kako obilazi domaćinstva u okolini. Ljudi iz sela imaju samo reči hvale za njega, opisujući ga kao divnog čoveka.

Foto: Rina

Mirjanu, suprugu osumnjičenu za ovaj strašan čin, opisuju kao manje prijatnu i često odsutnu iz porodičnog doma, s obzirom na posao koji je radila na Zlatiboru. Decu su, prema svedočenju meštana, uglavnom čuvali Ratkovi roditelji.

- On je radio kao veterinar, obilazio je sve kuće, svi smo ga znali. Bio je divan. Roditelji prosvetni radnici. Njegova majka Dina je čuvala decu, unuke, njegov otac je najstarije vozio stalno u školu, dok je ona terala svoj život. Imali su probleme kao i svaka porodica, to su bile svađe na nivou svađa koje ima svaka porodica, ali da će ovo da se desi niko nije sumnjao. Oni svi žive u jednoj kući, Ratkovi roditelji su u prizemlju, oni gore na spratu. Strašno, evo, celo selo je u šoku. Ništa im nije falilo, imali su sve, što se kaže. Jadna ta deca. Ali eto, Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje - izjavio je jedan od meštana sela Branešci za Telegraf.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Užicu.

Policija je brzo reagovala na prijavu zločina, uhapsila Mirjanu Lazović, i ona će biti zadržana do 48 sati uz krivičnu prijavu, a zatim privedena Višem javnom tužiocu u Užicu. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading