OVO JE ŽENA KOJA JE UBILA MUŽA KOD ČAJETINE: Njihova maloletna ćerka otrčala do komšije i rekla "MAMA JE UBILA TATU"!

Autor:

Hronika

04.01.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se desila oko podneva.

OVO JE ŽENA KOJA JE UBILA MUŽA KOD ČAJETINE: Njihova maloletna ćerka otrčala do komšije i rekla "MAMA JE UBILA TATU"!

Foto: Privatna arhiva, Rina

Nezapamćena tragedija zadesila je selo Branešci, kod skretana za selo Jevremovići nedaleko od Čajetine. Oko podneva, Mirjana. L. (37) nožem u srce, ubila svog muža Ratka .L. (48), a sve to naočigled troje dece koja su se nalazila u porodičnoj kući.

Za sada nisu poznati motivi ove tragedije, a kako kaže izvor blizak istrazi za portal Republika.rs, bračni par je imao nesuglasica, pa je možda zbog toga i došlo do kobnog čina.

- Njihova mala ćerka je kada se sve desilo, izašla iz kuće i otrčala do komšije. Potražila je prvo njega, ali pošto on nije bio kući, srela je njegovu suprugu i rekla joj da je mama ubila tatu. Nesrećna deca, njih troje je u trenutku ubistva bilo u kući. Gde su bila još dva deteta, i da li su i oni videli tragediju nije poznato  - kaže za portal Republika.rs izvor i dodaje:

- I Mirjana i Ratko su iz poznatih porodica. Ratku su roditelji prosvetni radnici, koji su ceo život radili u Osnovnoj školi u Čajetini, otac je predavao matematiku, a majka srpski jezik. Veoma su poštovani, zna ih cela Čajetina.  Oni su inače nakon penzije, živeli u istoj porodičnoj kući, gde se desilo ubistvo, bračni par sa decom u prizemlju, a majka i otac ubijenih na spratu.

Republika

Foto: Rina

Kuća u kojoj se dogodila tragedija

Kako kaže naš izvor i Mirjanina  porodica je veoma cenjena u tom kraju.

Mirjanina porodica je iz jednog zlatiborskog sela, i veoma su cenjeni. Ona ima brata koji je inače završio pravo, i sestru koja živi u Čajetini. Njeni roditelji se bave poljoprivredom, i svi ih znaju po dobru. Šta se desilo, niko ne zna-  kaže naš sagovornik.

Takođe ubijeni Ratko bio je veliki zaljubljenik u životnje.

- On se bavio veterinom, voleo je životinje. Takođe, kada dođe sa posla, bavili su se poljoprivredom. Mirjana se bavila sređivanjem apartmana jedno vreme - objašnjava naš sagovornik.

M.L. i R.L. imaju petoro maloletne dece, od kojih je najstarije dete od 14 godina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading