OVAKO DRAGAN TRENIRA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka jedva došla do daha, bogati biznismen ispunio sva njena očekivanja!

Autor:

Zabava

01.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je donela novu odluku u 2024. godini, Dragan učestvuje u svemu.

OVAKO DRAGAN TRENIRA JOVANU JEREMIĆ: Voditeljka jedva došla do daha, bogati biznismen ispunio sva njena očekivanja!

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković dočekali su Novu godinu na glamuroznom događaju uz nastup popularne pevačice Aleksandre Prijović. Jovana je zablistala u ultra kratkoj ljubičastoj haljini, ukrašenoj šljokicama, dok je oko vrata nosila raskošnu ogrlicu od pravih dijamanata. Na svom Instagram profilu, Jovana je podelila fotografiju sa Draganom, ističući koliko je srećna što je provela Novu godinu sa osobom koju obožava.

- Ja obožavam Aleksandru Prijović i znam da ona to zna. Uvek ću je podržavati, jer najbolji idu uz najbolje. Došla sam sa Draganom, bratom i snajom. Dragan ne daje izjave, on nije medijska ličnost. Materijalno sam sve postigla, naravno da bi jedan porše mogao da bude uteran u moju garažu, a i jedna kuća sa bazenom, da budemo zdravi i da budemo srećni. Lea je od Deda Mraza dobila lutku koja priča - izjavila je Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

 

Popularnoj voditeljki izabranik ispunjava sve želje, pa joj je za Novu godinu poklonio "brendiranu" torbu, a već danas ju je obradovao na nešto drugačiji način. 

Jovana Jeremić se javno pohvalila snimkom sa teniskog terena, odakle je saopštila fanovima da je danas zvanično počela da uči da igra tenis, a trener joj je, ni manje, ni više, nego Dragan, njen dečko.

- Danas sam zvanično počela da učim da igram TENIS. Moj trener je moj Dragan - napisala je Jovana Jeremić kao opis videa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading