MARKO JE SKOČIO U FONTANU I SPRŽILA GA STRUJA: Mladić preminuo na novogodišnjoj zabavi

Autor: Dejli Mejl

Svet

01.01.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj na novogodišnjoj zabavi u Brazilu

MARKO JE SKOČIO U FONTANU I SPRŽILA GA STRUJA: Mladić preminuo na novogodišnjoj zabavi

Foto: Društvene mreže


Novogodišnja zabava u klubu "Botanik" u Braziliji završila se tragično kada je mladić Marko Bomtempo preminuo od srčanog udara nakon što ga je udarila struja usled skoka u hladnu vodu fontane.

Želja za osveženjem završila se tragično

Prema rečima prijatelja, 33-godišnji Marko Bomtempo odlučio je da se ohladi skokom u fontanu nakon završetka novogodišnje zabave. Žoao Kunja je ispričao da je Bomtempo skidao majicu i pripremao se za skok u fontanu kada ga je neočekivano pogodila struja, ostavljajući prisutne u šoku.

Pokušaj spasavanja i tragični ishod

Kunja je hrabro pokušao da pomogne Bomtempu, ali je i sam doživeo strujni udar. Kada je mladić skočio u vodu, Kunja je primetio da više nije mogao da govori, nakon čega je i sam doživeo strujni udar. Nažalost, ni pokušaji druge osobe da ih izvuku iz vode nisu bili uspešni. Vatrogasna služba Distrikta saopštila je da su vatrogasci pokušali da reanimiraju Bomtempa, ali je nažalost bio proglašen mrtvim na licu mesta.

- Kako je skočio, video sam da ništa više nije rekao. Potrčao sam nazad i skočio. Ali me je udarila struja, kao i njega - dodao je.


Reakcija kluba "Botanik"

Nakon ovog tragičnog događaja, klub "Botanik" je zatvoren u ponedeljak, a ceo događaj je ostavio prisutne i organizatore u šoku i tuzi.

Ovaj tragični događaj nas podseća na važnost opreza prilikom bilo kakvih aktivnosti, posebno u nepoznatim okruženjima. Mladićeva želja za osveženjem završila se tragično, ostavljajući tugu i bol njegovim prijateljima i porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading