OVAKVU JOVANU JEREMIĆ NIKADA NISMO VIDELI! Rastopila se u naručju novog biznismena, on ne prestaje da je ljubi! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova objava Jovane Jeremić iznenadila je brojne pratioce, ovakvu je nikada nisu videli.

OVAKVU JOVANU JEREMIĆ NIKADA NISMO VIDELI! Rastopila se u naručju novog biznismena, on ne prestaje da je ljubi! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/RTV Pink, Shutterstock

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je obelodanila vezu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a otkrila je da je zaljubljena do ušiju. Na svom Instagram profilu Jovana je podelila ljubavnu objavu sa svojim pratiocima, na kojoj se vidi kako je Dragan nežno ljubi i drži oko struka. Ova romantična gesta nije prošla neprimećeno, a Jovana je uz fotografiju napisala emotivnu poruku: "Ja nemam drugi dom, osim dom u srcu tvom".

Jovana je otkrila detalje njihove veze i iznela svoje želje za budućnost. Između ostalog, istakla je da bi volela da sa Draganom rodi sina. Ova izjava je izazvala pažnju javnosti, a Jovana je jasno stavila do znanja da je spremna da ostvari svoje majčinske snove sa čovekom kog voli. Takođe, zanimljivo je da je Jovana otkrila kako je upoznala Dragana sa svojim bivšim suprugom Vojom, te da njih dvojica imaju poštovanje jedan prema drugom.

 

 

- Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom - rekla je Jovana Jeremić za "Blic".

Jovana Jeremić ističe da je sa Draganom pronašla ljubavnu harmoniju i da je srećna što je pored sebe ima takvog partnera. Njihova romansa nije prošla neprimećeno, a javnost sa pažnjom prati svaki korak ove zaljubljene voditeljke. Otkrivanje detalja o njihovoj vezi samo je podstaklo interesovanje javnosti za njihovu ljubavnu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading