JOVANA JEREMIĆ U STRASNOM ZAGRLJAJU MILIONERA: Privatna fotografija ugledala svetlost dana, voditeljka nikad izazovnija!

Autor:

Zabava

18.12.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je objavila novu fotografiju sa biznismenom, sa kojim uživa u vezi.

JOVANA JEREMIĆ U STRASNOM ZAGRLJAJU MILIONERA: Privatna fotografija ugledala svetlost dana, voditeljka nikad izazovnija!

Foto: Instagram.com, ATA images

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa svojim 14 godina starijim dečkom.

Reč je o biznismenu Draganu Stankoviću koji je vlasnik lanca poznatih pekara, a rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice gde je pre dve decenije započeo svoj unosan biznis.

Dragan je sa suprugom osnovao firmu i posao počeo 2002. godine i to baš na rođendan mlađeg sina Mihajla - 14. aprila. Tada je ispečen prvi hleb i tako je nastala mala porodična firma koja je krenula sa desetak zaposlenih.

O njemu javnost tek saznaje informacije, a Jovana sve češće deli njihove zajedničke trenutke.

Tako je sada objavila fotografiju koja je izazvala haos na mrežama, a nastala je na venčanju Stankovićevog sina. Jovana je opisala ovim rečima:

- Najjača slika svih vremena. Lavovska energija - poručila je voditeljka uz sliku na kojoj vatreno pleše sa svojim novim dečkom.

 

 

Popularna voditeljka, nedavno je javnosti otkrila detalje svoje veze sa bogatim biznismenom, Draganom Stankovićem. Ona je iznela kako su se upoznali i kako je započela njihova ljubavna priča. Jovana je istakla da se oseća podržano od strane svog partnera i da je on spreman da je finansijski obezbedi.

- E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj Vučićević. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganima, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvno je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo - navela je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

19.12.2023 11:02

Strasno,kako neko može da bude sa tom sotonom