EVO ŠTA SE NALAZI U TELEFONU DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka ostala u ŠOKU kada je videla OVO!

Autor:

Zabava

17.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otvorila dušu o novom dečku Draganu Stankoviću!

EVO ŠTA SE NALAZI U TELEFONU DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka ostala u ŠOKU kada je videla OVO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić nakon što je priznala da je u ljubavnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sada je prvi put odlučila da progovori kako je njihov odnos započeo. Naime, voditeljka ne krije da je Dragan njena najveća životna ljubav, te da će se vrlo rado udati za njega, ukoliko dođe do toga. 

Jovana je otvorila dušu u emisiji, te je ispričala da joj je čak Dragan i poželeo da upozna najveću ljubav do sada, što joj se zaporavo desilo sa njim. Ističe da su nekoliko puta izašli na večeru, a potom otkriva i čime ju je osvojio. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

 

Atraktivna voditeljka ističe da je Dragan ujedno i prvi muškarac koji je alfa u odnosu sa nju, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada najbitnije u životu. 

- E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganima, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvno je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo - ispričala je Jovana za Pink i dodala:

 

- On je moja najveća životna ljubav, volela bih da on bude i doživotna ljubav. Ja krijem svoj privatni život, a Dragan je zaslužio da bude publikovan, on brine o meni, ponudio mi je drugu opciju, da mogu da se oslonim na njega, da ne moram da razmišljam da li imam za svoje dete. Mi žene koje smo jake i uspešne, šta će ti muškarac ako nisi srećnija i zadovoljna? Alfa žena, traži alfa muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading