ISTORIJA SE PONOVILA! Đoković zasenio Olgu na konferenciji, ali mu to nije PRVI put! Navijači ISKOPALI kako je Nole učio Hrvata da priča KINESKI! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta oduševio na konferenciji za medije u Pertu.

ISTORIJA SE PONOVILA! Đoković zasenio Olgu na konferenciji, ali mu to nije PRVI put! Navijači ISKOPALI kako je Nole učio Hrvata da priča KINESKI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović i Novak Đoković

Posle meča i pobede teniske reprezentacije Srbije nad selekcijom Kine, na konferenciji za medije pojavili su se Novak Đoković i Olga Danilović.

Srpski miks dubl je uspeo da dobije Žižen Žanga i Ćiven Ženg rezultatom 2:1 i boriće se za plasman u četvrtfinale Junajted kupa protiv Češke izjutra od tri časa po srednjeevropskom vremenu.

Ipak, scena sa konferencije ostala je upamćena, kada je Nole na kineskom čestitao Novu godinu svima iz najmnogoljudnije svetske zemlje.

Đoković je na taj način iznenadio i saigračicu uz reprezentacije, ali i mnoge širom sveta umećem pričanja kineskog.

Međutim, prava pozadina svega je da nije prvi put viđeno kako Novak dobro barata mandarinskim kineskim.

U međuvremenu je na društvenim mrežama osvanuo snimak iz 2018. godine, a u glavnoj ulozi je ponovo bio prvi reket sveta.

Đoković je u finalu mastersa u Šangaju sa 2:0 (6:3, 6:4) savladao hrvatskog tenisera Bornu Ćorića.

Nastao je potom smehotres na ceremoniji dodelje pehara, kada su novinari upitali Ćorića da kaže nešto na kineskom, da bi mu zatim u pomoć ekspresno prišao Novak i "centrirao" kod poentiranja.

Naime, Đoković je naučio Hrvata kako se na kineskom kaže "Volim te", a zatim je i sam progovorio na kineskom "Hvala vam na podršci. Kino, volim te".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading