NOLE, LEGENDO: Đoković na konferenciji za medije pričao na tečnom kineskom (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Danilović nije mogla da sakrije oduševljenje.

NOLE, LEGENDO: Đoković na konferenciji za medije pričao na tečnom kineskom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniska reprezentacija Srbije pobedom je započela takmičenja na Junajted kupu, pošto je u prvom duelu savladala selekciju Kine ukupnim rezultatom 2:1.

Put ka trijumfu našoj reprezentaciji je utabao Novak Đoković, koji je opravdao ulogu favorita pobedivši Žižen Žanga, ali je potom Olga Danilović izgubila od Ćinven Ženg. Ipak, na kraju je dubl, u kome su igrali baš njih četvoro, pripao srpskom timu nakon velike drame i tri seta.

Po završetku tog okršaja, Nole i Olga su u društvu selektora Viktora Troickog bili na konferenciji za medije, a najveći teniser svih vremena se u jednom momentu kineskim novinarima obratio na njihovom jeziku.

Delovalo je da ga je pričao vrlo tečno, što je Danilovićevu bacilo u trans i nije mogla da sakrije oduševljenje.

Poznato je da je Novak poliglota, a govori čak 11 jezika. Osim srpskog i kineskog, Đoković zna engleski, francuski, nemački, italijanski, španski, arapski, ruski, japanski i portugalski.

Reprezentaciju Srbije u noći između ponedeljka i utorka očekuje duel sa Češkom, a ukoliko ostvari pobedu, plasiraće se u četvrtfinale.

Što se rasporeda za pomenuti duel, prve na teren će Olga Danilović i Marketa Vondroušova, od tri sata iza ponoći po srednjeevropskom vremenu, a čim one završe meč, snage će odmeriti Novak Đoković i Jirži Lehečka. Posle dva singla, uslediće mešoviti dubl, a ko će u njemu igrati, biće odlučeno uoči samog starta meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading