KATAI U VATRENOM SENDVIČU: Spopale ga plavuša i crnka, ali je samo jednu odveo u krevet! Druga završila kod velikog ljubimca delija (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lud provod na dočeku Nove godine imali su miljenici zvezdaša.

KATAI U VATRENOM SENDVIČU: Spopale ga plavuša i crnka, ali je samo jednu odveo u krevet! Druga završila kod velikog ljubimca delija (FOTO)

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Jedan od najčarobnijih fudbalera Crvene zvezde u 21. veku Aleksandar Katai i sigurno najbolji golman u istom periodu Milan Borjan zajedno su dočekali 2024. godinu.

Njih dvojica su doček proveli u društvu svojih supruga, koje su ih potpuno zasenile u novogodišnjoj noći.

Snežana Borjan i Tea Katai bile su gotovo sigurno najatraktivnije na mestu događaja, a na društvenim mrežama se pojavila i jedna zajednička fotografija bračnih parova Borjan i Katai.

Na njoj "Magiko" pozira između vatrenih cica, a iskusni golman sve odobrava palčevima na gore.

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Aleksandar Katai i Milan Borjan sa lepšim polovinama

Na kraju, kada je doček završen, parovi su se razišli i otišli svojim kućama u svoje bračne krevete. Aleksandar i Tea na jednu, a Milan i Snežana na drugu stranu.

Kada prođu praznici, Katai će sa Crvenom zvezdom započeti zimske pripreme, a Borjan i dalje čeka odluku kluba i novog šefa stručnog štaba Vladana Milojevića, o tome da li će na proleće ostati na pozajmici u Slovanu iz Bratislave ili će se vratiti na Marakanu.

Što se aktuelne sezone tiče, Katai je u svim takmičenjima odigrao 16 utakmica i postigao je pet golova.

Sa druge strane, prvi golman šampiona Srbije bio je Omri Glazer, koji je na 26 utakmica primio je 31 gol, a devet puta je ostao nesavladan, dok je Milan Borjan na 28 mečeva za Slovan primio 34 gola i takođe je devet puta sačuvao mrežu netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading