ŠOK! TITO SE OBRATIO LJUDIMA U SARAJEVU ZA NOVU GODINU! Poruka generisana veštačkom inteligencijom oduševila publiku (VIDEO)

Autor:

Svet

01.01.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tito se "obratio" sarajevskoj publici na proslavi Nove godine

ŠOK! TITO SE OBRATIO LJUDIMA U SARAJEVU ZA NOVU GODINU! Poruka generisana veštačkom inteligencijom oduševila publiku (VIDEO)

Foto: Titkok


Na sinoćnoj proslavi Nove godine u Sarajevu, među mnoštvom poznatih izvođača, posebnu pažnju privukao je trenutak kada se na velikim ekranima neočekivano pojavio lik Josipa Broza Tita.

Bivši predsednik Jugoslavije i vođa KPJ se na zanimljiv način "obratio" sarajevskoj publici, a mnogi su pretpostavljali da je poruka generisana putem veštačke inteligencije.

 

@adfood2 Josip Broz Tito se na zanimljiv način obratio sarajevskoj publici u novogodišnjoj večeri✨ #newyear #newyearseve #welcome2024 #sarajevo #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan #fyp #foryou #viral #yugoslavia #serbia #croatia ♬ original sound - ADFood

 


Interakcija sa voditeljima i oduševljenje publike

U jednom trenutku, na scenu su stupili voditelji koji su imali priliku da "popričaju" sa digitalno rekonstruisanim Titom. Publika je reagovala burno, iskazujući oduševljenje ovim neočekivanim i neobičnim segmentom programa.

 

 

Tito je u skeču čak ispričao i anegdotu sa čuvenog dočeka Nove godine, otkrivajući detalje o tome kako su Sofija Loren i Elizabet Tejlor poslale poznatog holivudskog glumca Ričarda Bartona, koji je igrao Tita u filmu "Bitka na Sutjesci", da donese "ćevape".

Ova interakcija sa digitalno rekonstruisanim likom Tita predstavlja interesantan spoj moderne tehnologije i istorijske ličnosti, što je izazvalo živu diskusiju među prisutnima i onima koji su ovaj događaj pratili putem medija.

Veštačka inteligencija i istorijske ličnosti

Ovaj događaj baca novo svetlo na mogućnosti koje pruža veštačka inteligencija u oživljavanju istorijskih ličnosti i stvaranju interaktivnih iskustava za publiku. Pitanja o etici i mogućim implikacijama ovakvih tehnoloških inovacija sigurno će biti tema rasprave u narednom periodu.

Neosporno je da je ova proslava Nove godine u Sarajevu privukla pažnju javnosti, a interakcija sa digitalno rekonstruisanim Titom definitivno će ostati upamćena kao jedan od najneobičnijih i najzanimljivijih trenutaka večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading