RAZGOLIĆENA ČESTITALA BOŽIĆ! Milica Dabović proslavlja praznik po SVOJIM PRAVILIMA, ni po koju cenu ne želi da se "zamota!"

Autor:

Zabava

07.01.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović je razbesnela javnost jednim potezom, pa objasnila da neće da se povinuje pravilima drugih.

RAZGOLIĆENA ČESTITALA BOŽIĆ! Milica Dabović proslavlja praznik po SVOJIM PRAVILIMA, ni po koju cenu ne želi da se "zamota!"

Foto: printscreen/RTV Pink

Prošle godine, bivša košarkašica, Milica Dabović, izazvala je veliku pažnju javnosti svojim načinom čestitanja pravoslavnog Božića. Tradicionalnim pozdravom "Mir Božji Hristos se rodi" čestitala je praznik, ali je istovremeno šokirala mnoge neočekivanim potezom - snimila se u provokativnoj haljini i pozirala za društvene mreže.

Ovaj postupak izazvao je brojne reakcije, a neki od njenih pratilaca na društvenim mrežama izrazili su svoje nezadovoljstvo i kritiku. Neki su joj poručili da je to "jako religiozno", dok su je drugi optužili za nedostatak poštovanja prema prazniku.

 

Ubrzo nakon što su se pojavile negativne reakcije, Milica Dabović je odlučila da odgovori na komentare. Odbrusila je svojim kritičarima pitanjem: "Šta, treba da se zamotam, jer je praznik?!" Ovaj odgovor dodatno je podgrejao raspravu o njenom postupku, a Dabovićeva je jasno stavila do znanja da ne namerava da se povinuje tuđim očekivanjima o tome kako treba da se ponaša na verski važan dan.

Pored kontroverze oko čestitanja Božića, Milica Dabović je privukla pažnju javnosti i svojim emotivnim životom. Nedavno je javno objavila da se pomirila sa Milanom Cvetinovićem, poznatijim kao bivši suprug folk pevača Darka Lazića. Ova vest izazvala je različite reakcije, ali je samoj Dabovićevoj donela sreću i zadovoljstvo, te sada uživa i to ne krije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading