MILICA DABOVIĆ SE POMIRILA SA BIVŠIM: Šok preokret - NAPUŠTA Srbiju zbog njega!

Autor:

Zabava

24.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović se pomirila sa bivšim dečkom!

MILICA DABOVIĆ SE POMIRILA SA BIVŠIM: Šok preokret - NAPUŠTA Srbiju zbog njega!

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Košarkašica Milica Dabović je nedavno zatečena na aerodromu prilikom napuštanja Srbije, a razlog za putovanje je, kako je otkrila za domaće medije, pomirenje sa svojim bivšim partnerom Milanom Cvetkovićem, kumom Darka Lazića. Nakon raskida u septembru, došlo je do pomirenja, te je Milica odlučila da otputuje u Ameriku kako bi razgovarala o budućnosti njihovog odnosa.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović i Milan Cvetković

 

Nakon raskida veze, Milica je javno priznala da je do kraha njihove ljubavi došlo zbog partnerovog problema sa alkoholom. Ona je otvoreno iznela svoje emocije i frustracije na društvenim mrežama, ističući teške trenutke kroz koje je prolazila.

Moj partner me čeka u Americi, odoh, ćao, prijatno. Odoh u toplije krajeve. Do pomirenja je došlo, očekivalo se, videćemo, tek sad idem tamo da vidim šta se promenilo. Ne pričam više o tome, mirna sam, stabilna, to je najvažnije - priznala je Milica za "Blic".

Milica je za medije izjavila da je došlo do pomirenja, ali da želi da razgovara sa svojim partnerom kako bi bili sigurni da su rešili sve nesuglasice. Odlazak u Ameriku je planiran kako bi oboje imali priliku da iskreno porazgovaraju o svemu što ih je mučilo i da vide da li su spremni za novi početak.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović i Milan Cvetković se pomirili

 

Kolika p***a moraš biti da dozvoliš da ti alkohol posisa svu pamet ovog sveta... Da te nema danima, da pljuneš na ljubav. Da zgaziš na ženu koja te volela. Kaže - mangup,ne, klošar prijatelju, klošar - napisala je ona ispod fotografije.

Situacija koju je košarkašica Milica Dabović nedavno prošla, sa javnim raskidom veze i otvorenim iznošenjem problema, privukla je pažnju javnosti. Njeno putovanje u Ameriku da bi porazgovarala sa bivšim partnerom predstavlja korak ka rešavanju njihovih problema i potencijalnom pomirenju. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će njihova ljubav dobiti novu šansu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading