MILICU DABOVIĆ HEJTERI DOVELI DO PUCANJA: Traže joj film za odrasle, ona imala SPECIJALNI PREDLOG za njih!

Autor:

Zabava

26.12.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović je izazvala totalnu pometnju na društvenim mrežama, hejteri se "podigli na noge!"

MILICU DABOVIĆ HEJTERI DOVELI DO PUCANJA: Traže joj film za odrasle, ona imala SPECIJALNI PREDLOG za njih!

Foto: Instagram.com

Bivša košarkašica, Milica Dabović, je nedavnom provokativnom objavom na društvenim mrežama ponovo izazvala pažnju javnosti. Njen post, praćen opisom "Ja imam ono nešto", izazvao je lavinu komentara među pratiocima, a jedan zlonamerni komentar posebno je privukao pažnju.

Na pitanje "Kad će film za odrasle?" upućeno od strane jednog pratioca, Milica Dabović je oštro odgovorila: “Pa, draga, i ja tebe pitam, baš si mi prava po**ićarka, daj više da izlazi”. Ovakav direktan odgovor pokazuje Dabovićinu odlučnost da se suprotstavi negativnim komentarima i da stane u odbranu svog izbora.

U nedavnom intervjuu, Milica je govorila o svojoj odluci da prodaje intimne fotografije, ističući da je to "igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora". Iako je svesna kontroverze koja prati ovakav poslovni potez, Dabović ističe da joj je to omogućilo da brzo zaradi novac i da ostvari svoje snove, poput kupovine sopstvene kuće. Njen iskreni pogled na novi biznis otkriva da iza provokativnih objava stoji i određeni finansijski cilj.

Milica Dabović ističe da nije sve sjajno i bajno kako to možda deluje spolja, te da će vreme pokazati koliko će ovaj poslovni poduhvat trajati. Njena iskrenost otkriva da je svesna izazova koji dolaze sa ovakvim javnim potezima, ali istovremeno pokazuje odlučnost da ostvari svoje ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading