VODITELJKA PINKA DUGO ĆUTALA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Izazvala šok u studiju, pa objasnila zašto joj se lice "deformisalo!"

Autor:

Zabava

26.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović je jedva iznela sinoćnju emisiju, pa se obratila fanovima i otkrila sa čim se bori.

VODITELJKA PINKA DUGO ĆUTALA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Izazvala šok u studiju, pa objasnila zašto joj se lice "deformisalo!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Atraktivna voditeljka Pink televizije, Ana Radulović, koja je poznata po svom besprekornom izgledu, iznenadila je gledaoce svojim izmenjenim izgledom u poslednjoj emisiji u kojoj se pojavila. Naime, Ana je istakla da se suočava sa zdravstvenim problemom facijalisom koji utiče na levu stranu njenog lica, uzrokujući blago spuštanje kapka i gotovo zatvaranje oka.

Facijalis, ili Paraliza facijalnog nerva, predstavlja ozbiljan zdravstveni problem sa kojim se Ana suočava već nedeljama. Iako nije želela javno da govori o svom zdravstvenom stanju, Ana je odlučila da se obrati gledaocima nakon što su mnogi primetili promene na njenom licu.

"Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis. Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu", rekla je Ana.

Voditeljka je istakla da je zahvalna na pažnji i podršci koju je dobila od gledalaca, te da je angažovana na adekvatnom lečenju kako bi se što pre oporavila. Ovaj otvoren i iskren pristup Ana je pokazala kako bi umirila javnost i pružila informacije o svom zdravstvenom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading