ZVEZDAŠI U STRAHU: Vladan Milojević neće dugo ostati na Marakani?

Autor: P. Z.

Sport

26.12.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeni podaci ne ohrabruju navijače šampiona Srbije, kada je novi trener u pitanju.

ZVEZDAŠI U STRAHU: Vladan Milojević neće dugo ostati na Marakani?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u jesenjem delu sezone nisu opravdali očekivanja navijača, pošto su takmičenje u Ligi šampiona završili na poslednjoj poziciji u grupi, a u Superligi Srbije gledaju u leđa Partizanu.

Ti rezultati su naterali čelne ljude kluba da otpuste šefa stručnog štaba Baraka Bahara, a ubrzo nakon toga je na njegovo mesto postavljen ljubimac delija Vladan Milojević.

Zvezdin Klark Kent je čovek koji je na leto 2017. godine po prvi put preuzeo crveno-bele i tada je započeo najuspešniji period kluba u postbarijevskoj eri.

Milojević je u prethodnom mandatu na Marakani ostao dve i po godine, a za to vreme je osvojio dve titule šampiona Srbije i utabao je put Dejanu Stankoviću da dođe do treće.

Vladan Milojević i Crvena zvezda

Tokom te dve i po godine u Zvezdi, Milojević je ekipu vodio na 149 utakmica, na kojima je upisao 107 pobeda, 24 remija i 18 poraza, uz gol-razliku 328:127.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Što se međunarodnih utakmica tiče, Milojević je Zvezdu vodio na 44 takva meča, uz skor od 16 trijumfa, 15 remija i 13 poraza, sa gol-razlikom 56:66.

Milojević posle Zvezde

Od trenutka kada je napustio Crvenu zvezdu, pre četiri godine, Milojević je sedeo na klupi pet različitih klubova.

Prvi Vladanov posao nakon odlaska sa Marakane bio je u Al Ahliju, u kom se zadržao 13 meseci. Na klupi ovo tima iz Saudijske Arabije, Milojević je sedeo 41 put, a ostvario je 17  trijumfa, šest remija i 18 poraza.

Posle toga su usledile dve kratke avanture, jer je srpski stručnjak tri i po meseca vodio atinski AEK, a onda četiri i po meseca Al Etifak iz Saudijske Arabije.

Od oktobra 2022. godine, pa do ovog decembra, Milojević je bio na Kipru, gde je u tih 14 meseci vodio APOEL i Apolon.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Zajednička stvar za sve poslove nakon onog koji je obavljao u Ljutice Bogdana je ta da se nije dugo zadržavao na njima, pa se može reći da je mu je to postala praksa. Taj podatak bi mogao da uplaši navijače Crvene zvezde, koji su se nadali da će popularni Miloje dugo i uspešno voditi njihov tim.

Ipak, Zvezda je klub kao nijedan drugi, pa nije isključeno da će Vladan Milojević i ovog puta na Marakani ostati duže i beležiti rezultate kao u prethodnom mandatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading