MRZE GA ISKLJUČIVO JER JE SRBIN! Jokić prolazi TORTURU u Americi!

Autor: P. Z.

Sport

26.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Embida i Janisa veličaju kada to urade, a kada se dogodi Nikoli, kažu da je odvratno.

MRZE GA ISKLJUČIVO JER JE SRBIN! Jokić prolazi TORTURU u Americi!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa su u Božićnom specijalu na svom terenu pobedili Golden Stejt Voriorse sa 120:114, u duelu poslednja dva šampiona NBA lige.

Najzaslužniji za trijumf aktuelnog prvaka bio je Nikola Jokić, koji je meč završio sa 26 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Međutim, velika polemika se povela oko toga što je srpski centar izveo 18 slobodnih bacanja, koja je uzgred sva pogodio.

Problem je u tome da smo izbacili odbranu iz igre. Sudije se tako uče, da je svaki kontakt faul i da se odmah ide na liniju za slobodna bacanja. Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme. Bilo je odvratno - rekao je posle utakmice trener Golden Stejta Stiv Ker.

Čitava NBA liga i svi koji je prate su podigli uzbunu zbog toga što je najbolji košarkaš na svetu dobio priliku da izvede 18 penala, što mu se inače desilo tek drugi put u karijeri.

Sa druge strane, za njegove najveće rivale Džoela Embida i Janisa Adetokumba je takva zaštita sudija kao dobar dan.

Kamerunac je do sada u karijeri odigrao 32 utakmice na kojima je šutirao minimum 18 slobodnih bacanja, a Grk je imao čak 42 takva meča.

Pritom, kada se to desi nekome od njih dvojice, nikakva prašina se ne diže, već javnost u Americi diže u nebesa to što su uradili.

Na kraju nam ostaje da se zapitamo samo da li Nikola takav tretman ima samo zato što dolazi iz Srbije, pošto nekog logičnog objašnjenja nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading