JOKIĆ ZAPLESAO, PA SLOMIO "RATNIKE": Sombor šafl uvod u obračun sa Karijem i Tompsonom!

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u NBA ligi na katolički Božić.

JOKIĆ ZAPLESAO, PA SLOMIO "RATNIKE": Sombor šafl uvod u obračun sa Karijem i Tompsonom!

Foto: Tanjug/AP

Duel Jokića i Karija

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi igrali su meč protiv Golden Stejt Voriorsa predvođenih Stefom Karijem i Klejom Tompsonom, i pobedili sa 120:114.

Srpski centar je u 22. trijumfu Nagetsa posle 32 kola NBA lige postigao 26 poena, dodao 14 skokova i osam asistencija. Najefikasniji je bio Marej sa 28, dok je kod gostiju iz Ouklenda Vigins bio bolji od ostalih sa 22.

Uvod u NBA spektakl na katolički Božić bio je ples Nikole Jokića. Srbin je u "Bol" areni na zagrevanju privukao veliku pažnju jer je uvežbavao svoj čuveni "Sombor šafl".

To je na svom Instagram nalogu objavio Harison Vind, tamošnji novinar koji prati utakmice franšize iz Kolorada.

Plesni trik postao je zaštitni znak srpskog asa u poslednje vreme, a Jokić skače sa jedne na drugu nogu i nakon toga preko ruke čuvara u visokom luku šutira na košu.

 

 

"Shuffle" (šafl) u prevodu sa engleskog jezika znači plesni pokret.

Bilo mu je lakše u novim patikama. Nikola Jokić od danas je iz zvanično promoter kineske kompanije za proizvodnju sportske opreme "361 Deegres". Potpisao je višegodišnji ugovor  nakon što je okončao saradnju sa daleko poznatijim "Najkijem". Sve to je propratila nova reklama u kojoj je Srbin glavni akter.

Forma Nagetsa je u uzlaznoj putanji. U seriji su od pet uzastopnih pobede i dva poraza od starta meseca. Centar iz Srbije je igrao na 30 utakmica i na njima u proseku beležio 26,4 poena, 12,3 skokova i 9,2 aistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading