JOKIĆ U NOVIM PATIKAMA! Pojavila se REKLAMA za kineski brend, Nikolin model PAPRENO SKUP! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjavio "Najki"...

JOKIĆ U NOVIM PATIKAMA! Pojavila se REKLAMA za kineski brend, Nikolin model PAPRENO SKUP! (VIDEO)

Foto: hidmet.gov.rs/printskrin

Jedan od najboljih NBA košarkaša Nikola Jokić potpisao je višegodišnji ugovor sa kineskom kompanijom za proizvodnju sportske opreme "361 Deegres", a nakon što je okončao dugogodišnju saradnju sa daleko poznatijim "Najkijem". A sada je i zvanično, pa je Jokić postao zvezda jedne reklame.

Popularni "džoker" je u saradnji sa ovom kineskom kompanijom napravio prvi model svojih patika, koje su oduševile sve navijače širom sveta. Kako je u jednom od intervjua otkrio, za taj potez odlučio se na nagovor velikog prijatelja i saigrača iz Denvera Erona Gordona, koji je bio njegov gost letos u Somboru. Relativno novi brend sportske opreme ima skoro 8.000 prodavnica na svim meridijanima, a kampanju i prodor na tržište započeo je 2020. godine. Zaštitno lice i promoter "361 Deegres", osim srpskog internacionalca, je gore pomenuti Gordon koji je još ranije potpisao ugovor sa kineskim proizvođačem.

Podsetimo, reč je o "Big3 Future CQT" patikama koja tek treba da se nađu u prodavnicama u SAD, mada su dostupne putem onlajn kupovine i koštaju 300 dolara.

Inače, Nikola se prethodnih dana prilično aktivirao u marketinške svrhe, i pokazao da se odlično snalazi u glumačkim vodama. On je, naime, bio zvezda reklame za američki "Hotels.com". Ideja je bila da se u kampanju uključe NBA igrači, pošto oni svakodnevno obilaze i dosta vremena provode u putu, što ih zaista čini istinskim stručnjacima za hotele. U jednoj od reklama Somboac i njegov mladi saigrač Pejton Votson glavni su akteri. Jokić, inače veliki ljubitelj konja, na povocu vodi ponija, pronalazeći tako "Pony Friendly" hotel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading