PA, NANELI JE HIT! Košarkaš Partizana uradio urnebesnu stvar! BEZ BLAMA! Obukao sebi i deci PIDŽAME, pa među ljude!

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobično!

PA, NANELI JE HIT! Košarkaš Partizana uradio urnebesnu stvar! BEZ BLAMA! Obukao sebi i deci PIDŽAME, pa među ljude!

Foto: prinskrin

Naneli sa decom

Džejms Naneli, američki košarkaš iz redova Partizana, na neobičan način slavi Božić. On, kao i svi pripadnici katolične veroispovesti, danas obeležavaju bitan praznik, a miljenik navijača crno-belih odlučio se za nesvakidašnji potez. 

Naneli je trenutno presrećan jer osim sjajnih partija i evroligaških pobeda s Partizanom konačno provodi vreme s porodicom. Njegovi najbliži obreli su se u Beograd zbog važnog datuma i konačno su svi na okupu, a Džejms je odlučio da ih malo izvede iz kuće do obližnjeg tržnog centra. Ali, u pidžamama! Da, da dobro se pročitali i videli na fotografijama koje je pobedio na društvenoj mreži Instagram. 

Foto: prinskrin

Naneli sa naslednikom

Zajedno sa svoje troje dece bio je obučen u identičan božićni "autfit" s pidžamama, svratili su da nešto prezalogaje, a naposletku je palo i fotkanje. Prethodno su uživali u kućnoj atmosferi, a na TV se gledao poznati film "Sam u kući".

- Kako mi se sviđa život u Beogradu? Ne izlazim i ne radim ništa… Opuštam se. Na "fejs tajmu" sam 24/7 sa porodicom. Samo "čilujem", znaš. Volim da se držim po strani, van gužve, u mojoj traci. Ne pijem, ne pušim. Bukvalno, jedino mesto u kome ćete me stalno naći je spa centar. To je moj odmor i regeneracija - otkrio je Džejms kako provodi vreme dok mu tu nije porodica.

Republika

Foto: prinskrin

Uživanje uz igračke i film

Naneli ove sezone ima i te kako mnogo razloga za zadovoljstvo, pošto u Evroligi u proseku daje čak 13.1 poen uz 3.4 skoka i 2.8 asistencija i predstavlja jednog od najboljih igrača Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading