OBRADOVIĆ OTKRIO POSLE POBEDE! Evo šta je REKAO igračima kada se TOPILA prednost!

Autor:

Sport

14.12.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u Kaunasu došao do četvrte uzastopnog trijumfa u Evroligi.

OBRADOVIĆ OTKRIO POSLE POBEDE! Evo šta je REKAO igračima kada se TOPILA prednost!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Crno-beli su posle Vilerbana i uspeha nad Asvelom, početkom takmičenja, stigli do druge pobede na gostovanjima u sezoni, što posebno raduje Željka Obradovića.

- Posle dobro odigranog prvog poluvremena, odluči smo da igramo čvršću odbranu. I to nam se isplatilo. Ovo je veoma važna pobeda za nas. Znali smo da će krenuti agresivno, ali smo znali da odgovorimo, imali smo odgovor na sve. Znam da je Žalgiris igrao bez tri igrača, ali i nama su nedostajala tri igrača. Takva je sezona - rekao je Obradović.

Novinare je potom zanimalo šta je popularni Žoc govorio igračima kada je krenula serija litvanskom velikana, a prednost crno-belih počela da se topi.

Foto: Euroleague.net

Kevin Panter

- Rekao sam im da se opuste, fokusiraju na napad i na sve što smo dogovorili - istakao je Željko Obradović. 

Partizan je trenutno na skoru od osam pobeda i šest poraza, a u narednom kolu Evrolige gostovaće ekipi Valensije. S druge strane, Žalgiris je ostao na samo pet trijumfa i čak devet neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading