NEVEROVATAN GEST VELJKA KOTLAJE: Odbranio 1,5 miliona i donirao za lečenje malog Todora

Autor:

Vesti

26.12.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćna epizoda „Potere“ na RTS-u ostavila je gledaoce bez daha do samog kraja.

NEVEROVATAN GEST VELJKA KOTLAJE: Odbranio 1,5 miliona i donirao za lečenje malog Todora

Foto: instagram/printscreen/cujte__srbii

Fenomenalna epizoda kviza „Potera“  sinoć je oduševila gledaoce. Veljko Kotlaja iz Priboja odbranio je višu ponuđenu sumu od 1,5 miliona dinara, pa donirao svoj deo osvojenog novca za lečenje malenog Nišlije Todora Stojanovića koji je trenutno u Turskoj.

Sinoćna epizoda „Potere“ na RTS-u ostavila je gledaoce bez daha do samog kraja, jer je upravo završnica bila zanimljivija nego što je to na početku epizode izgledalo.

Takmičari su savladali Milicu i osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu. Fenomenalno znanje takmičari su pokazali i u završnoj rundi, osvojivši čak 22 koraka koje MIlica nije mogla da stigne.

Student Veljko Kotlaja u kasu je doneo čak 1.500.000 dinara, a na samom kraju epizode najavio da će osvojeni novac donirati u humanitarne svrhe i to Todoru Stojanoviću iz Niša za dalje lečenje.

Pobednički tim pored Veljka činili su i zavidno znanje pokazali Branislav Todorić iz Beograda i Slobodan Bulatović iz Stare Pazove. Ipak kada se pojavio Veljko nastao je veliki i neočekivani obrt jer je od ponuđenih suma, student istorije izabrao najveću. Veljko je do samog kraja kviza i pobede nad Milicom, bio ubeđen da će ih tragačica Milica stići i stalno je ponavljao: „Sad će to Mica, da stigne!“ ali ipak nije.

Epizoda je bila i više nego neizvesna. Kada je na scenu stupio Veljko, student istorije, nastupio je neočekivani obrt i nezaboravno finale ovog popularnog kviza.

Uprkos tome što se, kako je sam rekao, nije naročito dobro snašao u prvoj igri, osvojivši 60 000 dinara, sve prisutne, ali i gledaoce iznenadio je hrabrošću da prihvati gornju ponuđenu sumu od rekordnih 1 500 000 dinara. Zanimljivo je da je Veljko, sve do samog kraja kviza i pobede nad Milicom, bio ubeđen da je tako nešto nemoguće i da će najpre njega, a potom i ceo tim Tragačica uspeti da stigne. Ipak, sa svega jednim netačnim odgovorom, pridružio se ostatku ekipe u finalnoj igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading