GNUSAN ZLOČIN POTRESA FRANCUSKU! Monstruozno ubistvo majke i 4 dece: Tela pronađena u stanu, otac u bekstvu!

Autor:

Svet

26.12.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pronađeno pet tela u gradu Meo, severoistočno od Pariza u ponedeljak uveče, francusko tužilaštvo pokrenulo je istragu o ovom gnusnom zločinu.

GNUSAN ZLOČIN POTRESA FRANCUSKU! Monstruozno ubistvo majke i 4 dece: Tela pronađena u stanu, otac u bekstvu!

Foto: Shutterstock

Lokalni mediji prenose uznemirujuće vesti o višestrukom ubistvu koje je šokiralo maleni grad Moe, smešten 41 kilometar udaljen od Pariza.

Prema izveštajima portala Figaro i Actu17, žrtve su žena i njeno četvoro dece, a glavni osumnjičeni za ovaj stravičan zločin je 33-godišnji otac, koji je trenutno "u bekstvu".

Prvi trag ove tragične priče dao je sajt Actu17, koji je brzo obavestio javnost o užasavajućem događaju.

Prema informacijama koje je pružila policija, otac je već bio poznat organima reda iz prethodnih krivičnih dela, a sada je na njemu fokus kao glavnom osumnjičenom za ovu tešku tragediju.

Tela žrtava pronađena su u njihovom stanu u gradu Moe, gde je trenutno u toku policijska istraga. Detalji ovog slučaja još uvek nisu u potpunosti jasni, ali lokalni stanovnici su šokirani i zabrinuti zbog ove strašne situacije koja je zavila grad u crno.

Policija intenzivno traga za osumnjičenim ocem, a apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u pronalaženju osumnjičenog, odmah obaveste nadležne organe.

Očekuje se da će više informacija o ovom tragičnom događaju biti dostupno javnosti kako istraga bude odmicala, a zajednica u Moeu pokušava da se nosi s teškim teretom ovog nemilog događaja koji je uzdrmao čitavu Francusku.

Napad na turiste kod Ajfelovog tornja

Nedavno se u Francuskoj desio još jedan zločin koji je digao zemlju na noge. Naime, jedan turista je ubijen a dvoje su teže povređeni kada ih je kod Ajfelovog tornja napao nožem muškarac.

Čovek koji je smrtno stradao tokom napada na prolaznike koji se dogodio 2. decembra kod Ajfelovog tornja je turista sa dvojnim nemačkim i filipinskim državljanstvom. Njega je policija pronašla s ubodnim ranama u predelu leđa i ramena.

 

 

Dvoje, je, kako je saopšteno ranjeno. Jedan engleski turista pronađen je s ranom na glavi, a pomoć su mu pružili vatrogasci. Čovek je šetao sa suprugom i detetom kada mu je napadač prišao s leđa i udario ga čekićem. U napadu je povređena i još jedna osoba, ali ne zna se u kakvom je stanju.

- Hrabri policajci su upravo uhapsili napadača koji je napadao prolaznike u Parizu, oko Ke de Grenela. Jedna osoba je, nažalost preminula. Molimo izbegavajte to područje - napisao je ministar na Twitteru.

- Napadač je nakon napada navodno uzviknuo "Allahu Akbar" nakon napada - rekao je policijski izvor za AFP i Le Parisien.

Srećom, u blizini su bili policajci koji su upotrebili šoker kako bi imobilizovali napadača. Prema informacijama Le Parisiena, napadač je rođen u Francuskoj, ima francusko državljanstvo, a policija je imala njegovo ime na popisu radikalnih islamista.

Kako ipak piše Le Monde, rođen je u Francuskoj 1997. od roditelja Iranaca, s kojima živi u Esoneu. Domaća obaveštajna služba (DGSI) ga je uhapsila 2016. zbog planiranja napada u La Defenseu. Osuđen je na pet godina zatvora, od toga godinu dana uslovno, a nakon odsluženja kazne pušten je 2020. godine. Bio je stavljen pod sudski nadzor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading