VELEOBRT U SLUČAJU NESTALOG DEČAKA IZ BRITANIJE! Pronađen posle 6 godina, Aleks sve priznao: OVO je razlog zašto je lagao o detaljima svog nestanka! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.12.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Bati otkrio istinu o svojem nestanku u ekskluzivnom intervjuu za The Sun

VELEOBRT U SLUČAJU NESTALOG DEČAKA IZ BRITANIJE! Pronađen posle 6 godina, Aleks sve priznao: OVO je razlog zašto je lagao o detaljima svog nestanka! (VIDEO)

Foto: Greater Manchester Police

Aleks Bati, tinejdžer iz Velike Britanije koji je nestao u Francuskoj pre šest godina, nedavno je otkrio istinu o svom misterioznom nestanku. U ekskluzivnom intervjuu za britanski tabloid The Sun, Aleks je priznao da je lagao o detaljima svog bekstva kako bi zaštitio svoju majku i dedu od policije.

Lagao je u prvom iskazu da bi zaštitio mamu i dedu

U početku je tvrdio da se izgubio tokom četverodnevnog putovanja i proveo nekoliko dana planinareći. Međutim, sada je otkrio da je to bila laž, izmišljena priča s namerom da odvrati pažnju policije.

- Lagao sam kako bih zaštitio svoju mamu i dedu, ali shvatio sam da će oni verovatno biti uhvaćeni. Nisam se izgubio, znao sam tačno gde idem - priznao je tinejdžer.

Aleks je ispričao svoju neobičnu životnu priču, navodeći da je proveo šest godina lutajući Evropom sa svojom mamom i dedom. Otkrio je da je prvi put odlučio da ode kada je imao samo 14 godina. Prošlog vikenda se konačno vratio u Veliku Britaniju i sada boravi kod svoje bake Suzan u Oldhamu.

- Prvih nekoliko godina, kada sam bio u Španiji, bio je to zaista odmor. Provodio sam veći deo dana radeći ono što sam želeo - čitajući, crtajući, išao sam na plažu - delio je svoje iskustvo Britanac.

Kako bi preživljavao tokom svog putovanja, Aleks je počeo raditi povremene poslove u građevinarstvu, dekoraciji, farbanju zidova i renoviranju.

- Iskreno, nisam imao društveni život - priznao je.

Republika

Foto: youtube.com/sky news

 

''Moja majka je sjajna osoba, ali nije bila sjajan roditelj''

Nije pohađao školu, već je učio jezike i matematiku iz udžbenika koje bi pronašao.

Govoreći o svojoj majci, koju je opisao kao antivakserku, Aleks je objasnio da je ona sjajna osoba, ali jednostavno nije bila sjajan roditelj.

- Posvađao sam se s mamom i odlučio sam otići jer više nisam mogao živeti s njom. Shvatio sam da to nije sjajan način da provedem svoju budućnost - istakao je tinejdžer.

Na putu prema svojoj sadašnjoj adresi, Aleks je pronašao dostavljača lekova koji mu je pomogao.

- Dostavljao je pakete, pa sam mu pomogao jer je to bilo najmanje što sam mogao učiniti. Dozvolio mi je da uzmem njegov telefon i pozovem baku. Nakon toga je pozvao policiju i odvezao me do najbliže policijske stanice - opisao je Bati svoj povratak.

Sada živi sa svojom bakom u okolini Velikog Mančestera, a policija još uvijek traga za njegovom majkom, koja se prema poslednjim informacijama, možda nalazi u Finskoj. 

Ova priča o misterioznom nestanku dobija novi obrt nakon iskrenih reči tinejdžera Aleksa Batija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading