OVE FOTOGRAFIJE NI NJEN MOĆNIK NIJE SMEO DA VIDI: Popularna pevačica obelodanila prepiske, koje joj mogu zagorčati život! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nam je otključala svoj telefon, pa pokazala fotografije, koje ni njen partner nije smeo da vidi.

OVE FOTOGRAFIJE NI NJEN MOĆNIK NIJE SMEO DA VIDI: Popularna pevačica obelodanila prepiske, koje joj mogu zagorčati život! (VIDEO)

Foto: Republika

Popularna pevačica i bivša rijaliti učesnica, Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, gostovala je u novoj emisiji "Rolerkoster". Ona važi za jednu od najiskrenijih pevačica na našoj estradi, a to je potvrdila i sada, kada je pristala da nam otključa svoj telefon i pokaže ono što čak ni njenom partneru nije bilo dozvoljeno da vidi.

Naime, Sandra nam je na samom početku otkrila da je u vezi, ali da ne eksponira javno partnera, jer smatra da nema potrebe, bar ne još uvek, a priznaje i da ne veruje mnogo muškarcima, te da je uvek obazriva.

Republika

Foto: Republika TV

Sandra Valterović

 

- U vezi sam, da, imam partnera, ali ne dozvoljavam mu da proverava moj telefon, kao ni ja njegov, ako ne postoji to poverenje, onda nema potrebe ni da budemo zajedno. Uvek se u telefonu krije nešto, ko želi da nađe nešto - taj će i naći. Naravno da ima udvarača svuda, pišu mi muškarci putem društvenih mreža, kao i svakoj devojci, ali ja ne odgovaram. Naročito ako mi pošalju neku fotografiju, to odmah zaustavim - priznala je Sandra, pa nam pokazala kakve ponude dobija putem Instagrama.

Takođe, pevačica nam je otkrila zašto je fatalna po svakog muškarca, a muški deo njene publike obradovaće ono što nam je pokazala u emisiju, a što nije delila putem društvenih mreža.

Premijerno u emisiji, pokazala je nove grudi, koje je nedavno uvećala, a sada je srećnija nego ikada, kako zbog intervencije, tako i zbog partnera, zbog kog ne skida osmeh sa lica.

Više o onome što je Sandra priznala i pokazala, možete pogledati u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading