KOMPILACIJA EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA BIVŠEG ZADRUGARA: Otvorili smo njegovu galeriju, pa zatekli totalni SKANDAL! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

10.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši zadrugar, Savo Perović, otvorio nam je telefon, pa pokazao eksplicitne fotografije.

KOMPILACIJA EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA BIVŠEG ZADRUGARA: Otvorili smo njegovu galeriju, pa zatekli totalni SKANDAL! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika TV, Shutterstock

Popularni pevač i bivši zadrugar, Savo Perović, neko je čije su izjave izazvale totalnu pometnju u javnosti, a kako i sam priznaje, pred kamerama je poprilično spontan i neretko kaže nešto, što apsolutno nije bilo potrebno, pa ubrzo zažali.

Voditeljka Milica Ivanović ugostila je Sava Perovića u novoj epizodi emisije "Rolerkoster", a on je tom prilikom potpuno ogolio dušu o svom životu, pa nam otvorio svoju galeriju u telefonu i pokazao fotografije, koje nikada ne bi podelio putem društvenih mreža.

Naime, on priznaje da je veoma zadovoljan svojim telom, pa se ne libi da ga pokaže:

- Ničega se ne stidim, ne plašim se da bi nešto moglo isplivati, nemam pornić, mada bih i u tome bio odličan - našalio se Savo, pa nam zagolicao maštu, a mnogi su shvatili da je ovim zapravo najavio film za odrasle.

Takođe, on nam je priznao da su mu, prilikom najvećeg blama u životu, odnosno najvećeg pijanstva, ukrali telefon i da je zbog toga bio najviše uplašen, a potom nam pokazao i šta u istom krije.

Da podsetimo, Savo je prokomentarisao i aktuelna dešavanja u Eliti, s obzirom da je i sam bio deo rijalitija, pa se, najpre, osvrnuo na Jovanu Tomić Matoru i Anitu Stanojlović:

- Vidi, meni uopšte nije jasno šta je Matea htela da postigne, stvarno. Vidim da nije htela ni da uđe u Elitu, ne verujem da želi sa Anitom da bude posle toliko vremena, ne znam, baš mi je strašno da izneseš prepiske sa nekim, ja to nikada ne bih uradio, eto, to je jedino što nikada iz svog telefona ne bih pokazao, ni nemam, nemam uopšte običaj da to i čuvam. Što se Matore tiče, mislim da je reagovala nepotrebno burno, to su samo poruke, ništa se konkretno nije dogodilo, mislim da se svi mi u nekom momentu dopisujemo sa nekim, kada smo u vezi, flertujemo, dosada, ne vidim uopšte zašto je ovoliki problem nastao - otkriva Savo Perović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading