NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Rezultati stoje iza njega - trener crveno-belih dobio vredno priznanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor je bio više nego lak.

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Rezultati stoje iza njega - trener crveno-belih dobio vredno priznanje!

Foto: Starsport

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 prvi deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na liderkoj poziciji, tako da će u prolećne borbe ući kao glavni pretendenti na plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Popularne "zebre" su u 15 prventvenih mečeva zabeležile 13 pobeda, iznenađujuće su na domaćem terenu rezultatom 0:0 remizirali protiv Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva, a jedini rezultatski neuspeh doživeli su na gostovanju u Priboju gde su sedmog dana meseca oktobra poraženi od FAP-a rezultatom 1:3.

Međutim, Borac 1926 je u poslednjih šest prvenstvenih mečeva zabeležio isto toliko pobeda i uz dva neplanirana kiksa pribojskih "kamiondžija" stigao je do jesenjih lovorika i u nastavak takmičenja ulazi sa čak pet bodova prednosti.

Sve navedeno, bilo je dovoljno da se na koktelu koje je upriličio Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije, trener Čačana Darko Rakočević izabere za najboljieg stručnjaka u 2023. godini.

Rakočeviću je na koktelu u Kragujevcu dodeljena prestižna nagrada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @borac_cacak

 

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Srpske lige Zapad, fudbaleri Borca 1926 na startu proleća gostuju u Vrelu ekipi Vrelo Sporta. Meč je na programu 10. marta kada će "zebre" nastaviti put ka povratku u prvoligaško društvo čiji su deo poslednji put bili u sezoni 2020/21.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading