EMOTIVNO PRIZNANJE PAULE HUBLIN, NAKON RASKIDA SA ĐUKIĆEM: Ovo niko nije očekivao od nje!

Autor:

Zabava

22.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin je otvorila dušu, pa otkrila kako se oseća nakon raskida sa Filipom.

EMOTIVNO PRIZNANJE PAULE HUBLIN, NAKON RASKIDA SA ĐUKIĆEM: Ovo niko nije očekivao od nje!

Foto: instagram.com/paula_hublin

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili:

- Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Paula je kratko za medije potvrdila ovu informaciju, a sada je putem Instagram profila odgovorila na popularna "leksikon" pitanja, a jedan odgovor posebno je privukao pažnju.

Naime, ona je odgovorila na pitanje kakav joj je trenutno status veze, a Paula je jasno odgovorila da se oseća "sama kao list na vetru".

Ona je o sebi otkrila brojne detalje, za koje javnost do sada nije znala, a fanovima je najviše zapalo za oko ovo priznanje, koje su različito shvatali svi. Dok su jedni zaključili da je Hublinova tužna nakon raskida sa Filipom, drugi misle da je samo želela da se našali na svoj račun i ovu temu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Paula Hublin

Poznato je da su se Filip i Paula stalno slikali i da su njihovi fanovi obožavali što su jako aktivni na društvenim mrežama, kao i da su važili za jedan od najlepših parova na estradi, ali izgleda da je realno u četiri zida drugačija od onoga što su pokazivali na društvenim mrežama. Njih dvoje još uvek nisu obelodanili pravi razlog zbog čega su okončali vezu, a fanovi se ipak nadaju da postoji mogućnost za pomirenje jer fotografije sa društvenih mreža još uvek nisu uklonjene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sloba

23.12.2023 14:12

Kakva umisljena, zla osoba koja samo o parama misli. Samo je glupi Filip mogao ovo da voli i jos da prica kako ona nije materijalista 😂😂😂

Sloba

23.12.2023 14:12

Kakva umisljena, zla osoba koja samo o parama misli. Samo je glupi Filip mogao ovo da voli i jos da prica kako ona nije materijalista 😂😂😂