ŠOKANTNO PRIZNANJE, NAKON NEKOLIKO GODINA TIŠINE: Sanja Marinković otkrila zbog čega se razvela, s ovim se bori i dan-danas!

Autor:

Zabava

08.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković je progovorila o razvodu, pa otkrila kako je došlo do toga.

ŠOKANTNO PRIZNANJE, NAKON NEKOLIKO GODINA TIŠINE: Sanja Marinković otkrila zbog čega se razvela, s ovim se bori i dan-danas!

Foto: printscreen/Kurir TV

Nakon razvoda od Aleksandra Uhrina, voditeljka Sanja Marinković je bila iskrena o svojim teškoćama u pronalaženju novog partnera. Otvoreno je govorila o raspadu svog prvog braka i izazovima s kojima se suočila. 

Sanja je sada progovorila o razlozima zbog kojih je stavila tačku sa svoj brak, pa otkrila koliko je ugađala drugima i time "izgubila" sebe, te da je to jedan od razloga zbog kog se žene uglavnom rastanu od svojih muževa:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Marinković

 

- Moguće je da jedan od razloga što sam se rastala bio trenutak kad sam shvatila da ja nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku rastane. Kada je reč o ljubavi, naravno ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo – rekla je Sanja i dodala da se nakon razvoda oslobodila po pitanju objava na društvenim mrežama.

- Bilo je trenutaka koji se tada mom suprugu ne da mu nisu dopadali, ali moguće da mu nije prijalo. Onda da bih ugodila svima, nisam ugađala sebi. Rastala sam se emotivno pre nego što je to javnost saznala. Tek kad sam sve namirila, da su svi sa tim osećajem zadovoljni u porodici i familiji, onda sam odlučila da javno progovorim. Imala sam period od par godina gde sam morala sa svima da popričam - istakla je voditeljka za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading