VODITELJKA PINKA DOBILA KAZNU: Zbog OVE greške je ostala bez HONORARA, svi detalji isplivali u javnost!

Autor:

Zabava

09.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka televizije Pink otvorila dušu!

VODITELJKA PINKA DOBILA KAZNU: Zbog OVE greške je ostala bez HONORARA, svi detalji isplivali u javnost!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Dugogodišnja voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković otkriva detalje iz svoje karijere koje retko ko zna. Iako je sada uspešna i prepoznatljiva javna ličnost, Sanja je prolazila kroz teške periode pre nego što je postala poznata.

Kao što mnogi ne znaju, Sanja je svoju karijeru započela bez ikakve nadoknade. Šest godina je radila bez ijednog dinara, pri čemu su honorari koji su joj bili obećani nikada nisu bili isplaćeni. Kada je konačno došlo do isplate, iznos je bio smešan u odnosu na njen trud i rad. Ovo otkriće šokiralo je mnoge, pokazujući upornost i posvećenost Sanje Marinković u ostvarivanju svojih ciljeva.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković

 

- Što se tiče "Magazina In" ja sam prvo dobro jutro rekla 1996. godine. 

- Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promptera, kakav prompter, to nije postojalo. Sve garderobe mi je šila mama. A ja se uveče isfeniram, da bi mogla ujutru da se tapiram - rekla je Sanja, pa šokirala:

- Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu usplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo 200 evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: "Ukinut honorar", ja sam mislila: "Koji honorar, nisam ga ni dobila".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Marinković

 

Pre ulaska u novinarski svet, Sanja je radila u londonskom butiku gde je takođe imala svoje muke. Dodatno zarađivanje bilo joj je neophodno, pa je radila u butiku, prodavala farmerke, ali i u poslastičarnici. Ovi detalji otkrivaju njenu snalažljivost i spremnost da se bori za svoj egzistenciju, čak i kroz težak fizički rad.

Sanja otkriva da je rad u butiku bio izuzetno naporan, gde je morala da stoji po 10 sati i čak kada nije bilo posla. Ova iskustva otkrivaju drugu stranu posla u prodaji i ističu težinu koju je Sanja Marinković morala da podnese kako bi ostvarila svoje ciljeve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zzr

09.12.2023 18:50

Ti nisi za televiziju i da platis