VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA OTKRILA ZAŠTO JE ZOVU "MALI MARIĆ!" Progovorila o borbi protiv opake bolesti, pa poslala JASNU PORUKU!

Autor:

Zabava

26.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Hepi televizije Kruna Una Mitrović otkrila kako je izgledala njena borba sa opakom bolešću

Voditeljka jutarnjeg programa na Hepi televiziji Kruna Una Mitrović, koju je njen kolega Milomir Marić proglasio svojom naslednicom u specijalnom izdanju emisije "Ćirilica", u intervjuu za Republiku otkrila je detalje o Burkitovom limfomu (non-Hočkin limfom), s kojom se borila šest meseci i izašla kao pobednik, ali se nije tako osećala, naprotiv, smetalo joj je da je zovu borcem.


- Smetalo mi je kad sam se vratila s lečenja iz Pariza i kad sam bila zvanično zdrava što su me proglašavali junakinjom i borcem, što negde jeste istina, ali u tim trenucima ništa nije bilo do mene, već splet okolnosti, faktor sreće i božja volje. Ništa u procesu lečenja nije bilo do mene, sve što se dogodilo u moju korist uradili su moji roditelji, porodica i ljudi koji su pronašli želju da mi pomognu. Bolest je nešto što se može dogoditi svakome. Ja sam prva polazila od toga za mnoge stvari u životu, bila sam previše opuštena, ležerna i mislila da se to dešava nekim tamo ljudima, a vrlo lako se može desiti vama. Moja mama je bila uz mene sve te mesece, koliko je sve trajalo, i zahvalna sam joj što je sve dokumentovala i što imam fotografije iz tog perioda, koje su objavljene. Ne izbegavam da govorim o tome, ali ne bih želela da to postane moja životna priča jer moj život je bogat sadržajem i mimo toga - rekla je Kruna, pa otkrila da joj je Šapićeva fondacija Budi human pomogla:

Foto: Printskrin: BEoinfo

Aleksandar Šapić

 


- Mislim da je mnogo važno da se govori o načinima izlečenja i fondacijama, kao što je Budi human, koja u aprilu sledeće godine puni deset godina postojanja, i ja sam bila primer uspešne akcije prikupljanja novca. Nažalost, ima onih koje nisu uspešne, o tome se takođe govori na pogrešan način. Ja sam se svojim pojavljivanjem u "Ćirilici" potrudila da dokažem da sve ide iz glave i mislim da je pitanje pribranosti i podrške koje imate od porodice najbitnije - rekla je Mitrovićeva.

Povela sam mamu na prvi razgovor za posao

Inače, mlada voditeljka Kruna Una Mitrović u ovom poslu našla se sasvim slučajno i to tek punoletna, pa nije iznenađujuće da je na prvi razgovor za posao povela majku.

- Ono što je zanimljivo jeste da sam počela da radim sa 18 godina i imam svedoke da sam odugovlačila da dođem na razgovor na posao jer nisam imala šta da kažem, nisam imala ni CV, nisam imala šta da stavim u njega. Završila sam gimnaziju i jednog jutra sam odlučila da pozovem producentkinju i ugovorim razgovor, ali sam povela i mamu, iako se ona bunila i rekla mi: "Ko još vodi mamu na razgovor za posao." Saslušala sam šta su imali da mi kažu na razgovoru, neki unutrašnji glas, intuicija možda, rekao mi je da je to, to. Rekla sam im da mi donesu papire i potpisala tih šest strana koje su meni bile beznačajne u tom trenutku, ali sada mnogo znače - priznala je Kruna.

Trudim se da osmehom zbunim sagovornike

Kruna Una Mitrović priznaje da je osmeh njeno tajno oružje, kojim se obično služi da razoruža sagvornike, te da joj zasad to ide od ruke.

- Trudim se da tokom programa osmehom zbunjujem sagovornike jer su oni svi naučeni, samouvereni pre nego uđu u studio, a od domaćina zavisi kakva će biti atmosfera. Ja imam više samopouzdanja kada je u studiju dobra energija, kada možemo da se našalimo kada je prilika, a isto tako i budemo ozbiljni kada situacija nalaže. Zahvalna sam istim tim ljudima, gostima koji su imali dosta razumevanja prema mojim počecima jer ja sam bila kao pala s Marsa pošto sam iz srednje škole došla na jedan vrlo ozbiljan i odgovoran posao, gde poželim dobro jutro Srbiji, a to su milioni ljudi. Mnoge emisije koje radim s gospodinom Marićem prevode se i na druge jezike, tako da se gledamo i u svetu i imamo velik uticaj - tvrdi Mitrovićeva.


Zovu me mali Marić

Voditeljka Kruna Una Mitrović, koja radi rame uz rame s Milomirom Marićem, otkriva da joj nadimak Mali Marić ne smeta, čak joj imponuje što ju je sam kolega prozvao svojom naslednicom, što nije mala stvar kada su u pitanju njegovi iskustvo i rad.

Foto: Instagram.com

Kruna Una Mitrović i Milomir Marić

 

- Mene je Milomir Marić u specijalnoj emisiji "Ćirilica" proglasio svojom naslednicom. Ja, iskreno, mislim da Marić ne može imati duplikat, to što mene zovu Mali Marić je zbog toga što sam uz njega učila i dalje učim i u tom smislu logično je da poprimam neke njegove načine razmišljanja jer sam od njega mnogo naučila i o poslu, ali i o životu, što je mnogo važnije - priznala je Kruna, pa otkrila da je išla kod Mike Aleksića na glumu

-Imala sam oduvek velike ambicije i roditelji su me u svemu podržavali, od raznih borilačkih veština, sportova do umetničkog klizanja, gde sam doživela dva potresa mozga, pa nisam nastavila. Međutim, Mika Aleksić je pobedio, pa sam morala da se opredelim. Jedino nisam mačevala i išla na origami. Vreme korone me je zateklo u srednjoj školi i vreme izolacije poslužilo je da se opredelim koji fakultet ću upisati. Rasejana sam jer me svašta nešto zanima, talentovana sam za hemiju, pa sam se uporedo spremala za Pravni fakultet i Farmaceutski. Upisala sam Pravni i nakon prvog kolokvijuma shvatila da to nije za mene i tako stigla do diplomatije. To je zasad, kao što ni ovaj posao nisam planirala. Ne znam koliko će me dugo kamera voleti, ni ja nju. Ono što je sigurno jeste da nisam htela da budem glumica iako sam išla u dramsku školu. Nisam htela posao koji ima veze s javnošću, ali, kao i bolest kroz koju sam prošla, i za ovo sam bila predodređena i to prihvatam kao deo svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sofokle

27.11.2023 20:17

Kakav Marić, mala će da ga preskoči vrlo brzo. Lepa, zgodna, ima pamet i sve sto joj za taj posao treba. Samo da nauči da se čuva od tih vukova oko nje

Tamara Vlajić

28.11.2023 08:25

Predivno dete. Jeste skromna, jer je normalna nije luda kao ona sa Pinka koja samo ja pa ja, a smeje joj se Srbija. Vidi se kad je neko lepo vaspitan i iz normalne kuće.

Stevan M.

29.11.2023 00:40

@Tamara Vlajić - Ova devojka je išla na glumu sa mojim sinom. Oduvek je bila nekako drugacija a nije bila nametljiva. Divna je Kruna, sve najlepse joj želim u životu i poslu koji odabere. Ovaj joj ide tu nema šta .