ANA RADULOVIĆ JE POČETNIK ZA MENE, NI NE GLEDAM JE: Dušica Jakovljević progovorila o svojoj zameni na Pinku!

Autor:

Zabava

14.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka Pink televizije Dušica Jakovljevic otkrila šta misli o kolegama.

ANA RADULOVIĆ JE POČETNIK ZA MENE, NI NE GLEDAM JE: Dušica Jakovljević progovorila o svojoj zameni na Pinku!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

Bivša voditeljka Pinka Dušica Jakovljević posetila je jedan prestonički događaj, na kojem je progovorila o koleginici Ani Radulović, koja ju je nakon njenog odlaska s ružičaste televizije zamenila u ulozi voditelja emisije "Pitanja novinara".

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

 

Naime, Dušica je priznala da nije gledala emisiju koju vodi mlada i atraktivna brineta, ali je istakla da njih dve i ne mogu da se porede jer je Radulovićka početnica, dok Jakovljevićka iza sebe ima ogromno iskustvo.


- Nisam gledala Anu u emisiji, mogu da kažem da su oni svi na početku, generalno, s mojim stažom malo ko može sa se poredi. Svima želim sve najbolje, samo pametno, treba mnogo vode da se prepliva, pa onda može da se vidi. Čim su izbor produkcije Pinka, oni znaju zašto je svako na određenoj poziciji, a o svemu ostalom neka sude gledaoci - otkrila je Jakovljevićeva, pa dodala:


- Ne bih o kolegama konkretno, nema potrebe, mnogi su mi pisali, nisam se u zlu rastala ni s kim. Jovana Jeremić me uvek uvažavala, ne bih komentarisala ništa drugo, sve je rečeno proteklih dana. Sve se to sad cinculira, ne bih se bavila komentarima.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

 

 


Ona se, zatim, osvrnula na komentare po društvenim mrežama, na kojima je, prema nekim navodima, voditeljka aludirala na odlazak s Pinka.


- Nije istina da sam nagovestila izlazak, to je bilo spontano, takve odluke se ne donose preko noći, dobila sam ponudu i te kako vrednu mojih godina koje sam ostavila u novinarstvu. To je bio transfer koji se ne odbija, pritom, mogućnost da se otvore neki novi vidici, malo sam i toga bila željna i gladna nečeg novog. Ja sam za 10 godina rada na Pinku ostavila život i kosti u Šimanovcima i kombijima, pripremajući različite formate. Ja sam bila neko s najdužim stažom, pa sam bila i svoja na svome. Kada se neke godine uporede, ne može se baciti u kantu 25 godina rada novinarskog - ističe Dušica, o čijoj kilaži se takođe spekulisalo, pa je i sama priznala da nije mršavija, te da joj se često dešava da oscilira sa kilogramima:
- Smršala jesam, nisam jela uopšte, pila sam samo vitaminsku vodu, imam ja neke periode koji mi tako naiđu, jedem šta mi se jede i to je to, ne vodim računa, sinoć sam naručila 20 palačinki.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Biba

14.11.2023 23:19

Ana Radulović je običan amater i totalno bez harizme

MladenBg

15.11.2023 07:18

@Biba - Da, ali zato ima neki baja koji se pokazao kako se od nicega pravi "neko". U nekoj normalnoj zemlji, Radulovicka bi prodavala burek. Kakva neobrazovana, netalentovana, uspaljena provincijalka! Pa ko normalan nju moze da gleda i slusa?

Gasa

21.11.2023 07:30

Ova sebe vidi kao novinara??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 "Novinar"? Pa propali smo i kroz dno.