DANAS SVI ČESTITAJU DUŠIĆI JAKOVLJEVIĆ: Nakon odlaska sa Pinka ima veliki razlog za SLAVLJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka sa ružičaste televizije dobija čestitke sa svih strana!

DANAS SVI ČESTITAJU DUŠIĆI JAKOVLJEVIĆ: Nakon odlaska sa Pinka ima veliki razlog za SLAVLJE! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

Danas je poseban dan za voditeljku Dušicu Jakovljević. Nakon nedavne medijske drame oko njenog odlaska sa "Pink" televizije, ova poznata dama ima veliki razlog za slavlje. Danas slavi svoj 42. rođendan, a čestitke joj pljušte sa svih strana, kako se može videti na njenoj društvenoj mreži Instagram.

Prethodne noći, nakon revije kreatora Bate Spasojevića, kojoj je prisustvovala, Dušica se fotografisala samo pola sata pre ponoći. U zavodljivom izdanju, voditeljka je dočekala svoj rođendan. Kratka dekoltirana crna haljina i čizme u istoj nijansi bile su njen izbor za ovu priliku.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljkević Instagram


Dušica je istakla da joj je najveća želja da ljubav prema njenim najbližima nikada ne oslabi, da budu zdravi i dugovečni, da se čuvaju kao i do sada i da nikada ne posumnjaju jedni u druge. Njene želje se fokusiraju na emocije, ljubav i sreću, a ne na materijalne stvari poput haljina i cipela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading