OTAC I MAJKA UBIJENE VESNE SKRHANI BOLOM! Zoran im krvnički ubio ćerku, jedva su izustili: Nemamo snage...

Autor:

Hronika

14.11.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan zločin dogodio se juče u selu Milutovac kada je Zoran R. (52) ubio svoju suprugu Vesnu (50), ranio ljubavnicu (44), a potom i presudio sebi kada ga je policija okružila.

OTAC I MAJKA UBIJENE VESNE SKRHANI BOLOM! Zoran im krvnički ubio ćerku, jedva su izustili: Nemamo snage...

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Vesna, Zoranova supruga, radila je kao spremačica u jednoj osiguravajućoj kući, a meštani Milutovca i njenog rodnog sela Lazarevca u okolini Kruševca imaju samo reči za hvale. Opisuju je kao vrednu i dobru ženu.

Ispred kuće u selu Lazarevac danas smo zatekli majku i oca stradale Vesne, uplakane i u crnini.

Otac, skrhan bolom, jedva stoji na nogama, ali je jedva uspeo da izusti:

- Razumem ja vaš posao, ali ja ne znam šta bih rekao, zaista nemam snage. Desilo se šta se desilo, moje ćerke više nema. Hvala što razumete, nismo u stanju ništa više da kažemo. -

Nesrećna žena nastradala je na putu između Jasike i Kukljina, dok je pre toga u kruševačkom naselju Rasadnik Zoran ranio svoju ljubavnicu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća zavijena u crno

"Nadamo se da će im odvojiti grobove"

Kako je Republika već pisala, naše ekipa je posetila i Zoranovu kuću u Milutovcu, gde troje rođaka nije želelo da komentariše zločin. 

Na kući nije bilo umrlice, a meštani nisu znali kada će biti sahranjen.

- Ne znamo još uvek kada će biti sahrana, na banderama nema umrlica. Posmatrao sam baš da li će biti automobila i da li će neko dolaziti da izjavi saučešće, ali slabo ko je došao - rekli su meštani ovog sela nadomak Kruševca.

Nadam se da će ćerke razdvojiti grobna mesta i da ih neće sahraniti zajedno. On nije zaslužio da počiva pored divne majke i bake koju je monstruozno izrešetao na deponiji - rekla nam je komšinica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading