MISTERIOZAN ŽIVOT RANJENE ŽENE! Zločin u Kruševcu dobija novu dimenziju: Komšija otkriva sve detalje - već je živela sa OVIM muškarcem, ali nije mogla da se uda ni za njega ni za Zorana!

Autor:

Hronika

14.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranova ljubavnica je živela sa muškarcem iz Dedina, a komšija otrkriva sve o njenom ljubavnom životu.

MISTERIOZAN ŽIVOT RANJENE ŽENE! Zločin u Kruševcu dobija novu dimenziju: Komšija otkriva sve detalje - već je živela sa OVIM muškarcem, ali nije mogla da se uda ni za njega ni za Zorana!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

U selu Milutovac, nedaleko od Kruševca, juče se dogodio stravičan zločin koji je šokirao meštane ovog mirnog mesta. Zoran R. (54) u rano jutro je iz pištolja ranio svoju ljubavnicu (44) u glavu, a potom ubio suprugu i izvršio samoubistvo. Nesrećna žena je prebačena u kruševačku bolnicu i prema poslednjim informacijama, uspela je da preživi ali je u kritičnom stanju.

Kako saznajemo na licu mesta, žena kojoj je Zoran R. (52) pucao u glavu tokom jučerašnjeg krvavog pira koji je počinio u okolini Kruševca, živela je sa jednim muškarcem u selu Dedina.

Prema rečima komšije, ona nije stanovala sa Zoranom R, već sa ovim muškarcem, ali je često odlazila.

- Ovaj čovek nije njen bivši partner to joj je muškarac, njen muškarac sa kojim je u vezi, sa kojim živi. Trebalo je da se uda za njega - objašnjava komšija partnera ranjene žene iz sela Dedina.

- Čekali su papire. Oni zapravo nisu mogli da se venčaju jer je ona već bila udata za muškarca iz drugog sela. Još uvek se papirološki nije razvela, ali spremali su se na brak - ispričao je sagovornik portala Republika.rs.

Prema njegovim rečima, nije mu najjasnije u kakvim je odnosima bila sa Zoranom R. i da li je njegovog komšiju varala sa zločincem.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Selo Dedina gde je živela ranjena žena

I ranije je jedna meštanka potvrdila za portal Republika.rs da je nesrećna žena bila u vanbračnoj zajednici sa muškarcem iz Dedina dugo godina.

- Znam je kao finu ženu, uvek nasmejanu i dalje sam u šoku da se to njoj dogodilo. Čula sam da je teško povređena i da su male šanse da preživi, ali se nadam da će uspeti da izgura - kazala je meštanka.

Prema rečima rođake partnera ranjene žene, ona je umela da ide i da se vraća, pre njega je već bila udata u nekom drugom selu, a rodom je valjda iz Aleksinca.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Selo Dedina

Podsetimo, Zoran R. je prvo teško ranio ljubavnicu, koja je prevezena u Opštu bolnicu u Kruševcu. Direktorka bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je žena smeštena u jedinicu intenzivne nege s teškom povredom glave, nalazeći se u životnoj opasnosti i u komi.

Nakon što je ustrelio ljubavnicu, muškarac je krenuo prema selu Stagari, gde je usmrtio svoju suprugu. Zatim je nastavio ka selu Milutovac, gde je izvršio samoubistvo u svom vozilu na putu između Jasike i Kukljina. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se ubio kada je policija okružila njegovo vozilo u pokušaju hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading