BILA JE UVEK NASMEJANA, ZNAM JE KAO FINU OSOBU, SVI SMO U ŠOKU: Meštanka Dedina, sela gde je kuća Zoranove ljubavnice, ima smo lepe reči za nesrećnu ženu - nadamo se da će preživeti!

Autor:

Hronika

14.11.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena kojoj je Zoran R. (52) pucao u glavu tokom jučerašnjeg krvavog pira, živela je ranije sa bivšim partnerom u selu Dedina.

BILA JE UVEK NASMEJANA, ZNAM JE KAO FINU OSOBU, SVI SMO U ŠOKU: Meštanka Dedina, sela gde je kuća Zoranove ljubavnice, ima smo lepe reči za nesrećnu ženu - nadamo se da će preživeti!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Selo Dedina

U selu Milutovac, nedaleko od Kruševca, juče se dogodio stravičan zločin koji je šokirao meštane ovog mirnog mesta. Zoran R. (54) u rano jutro je iz pištolja ranio svoju ljubavnicu (44) u glavu, a potom ubio suprugu i izvršio samoubistvo. Nesrećna žena je prebačena u kruševačku bolnicu i prema poslednjim informacijama, uspela je da preživi ali je u kritičnom stanju.

Kako saznajemo na licu mesta, žena kojoj je Zoran R. (52) pucao u glavu tokom jučerašnjeg krvavog pira koji je počinio u okolini Kruševca, živela je sa bivšim partnerom u selu Dedina.

- Ivana je živela u selu Dedina sa bivšim partnerom, ona inače nije rodom iz ovog sela. Ne znam odakle je, ni da li ima porodicu, znam samo da nema decu - kaže meštanka Dedina za portal Republika.rs

Kako objašnjava naša sagovornica, pre Zorana, žena je bila u vanbračnoj zajednici dugo godina sa tim čovekom.

- Njegov otac, odnosno njen svekar joj je čak i ostavio neku malu kućicu koja se nalazi u dvorištu tako da je nekada umela da dođe u selo. 

- Znam je kao finu ženu, uvek nasmejanu i dalje sam u šoku da se to njoj dogodilo. Čula sam da je teško povređena i da su male šanse da preživi, ali se nadam da će uspeti da izgura - kaže meštanka.

Prema rečima rođake bivšeg partnera ranjene žene, ona je umela da ide i da se vraća, pre njega je već bila udata u nekom drugom selu, a rodom je valjda iz Aleksinca.

Podsetimo, Zoran R. je prvo teško ranio ljubavnicu, koja je prevezena u Opštu bolnicu u Kruševcu. Direktorka bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je žena smeštena u jedinicu intenzivne nege s teškom povredom glave, nalazeći se u životnoj opasnosti i u komi.

Nakon što je ustrelio ljubavnicu, muškarac je krenuo prema selu Stagari, gde je usmrtio svoju suprugu. Zatim je nastavio ka selu Milutovac, gde je izvršio samoubistvo u svom vozilu na putu između Jasike i Kukljina. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se ubio kada je policija okružila njegovo vozilo u pokušaju hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading