ŽENU POSLAO NA GOČ DA BI SE PROVODIO S LJUBAVNICOM: Otac mu nije dozvolio da je dovede kod njega, a ćerka ga se ODREKLA kad ih je videla zajedno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada mu se žena vratila u Kruševac, nije hteo da je primi u stan.

ŽENU POSLAO NA GOČ DA BI SE PROVODIO S LJUBAVNICOM: Otac mu nije dozvolio da je dovede kod njega, a ćerka ga se ODREKLA kad ih je videla zajedno

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

Komšinica Zorana R. koji je rano jutros usmrtio svoju suprugu Vesnu, zatim teško ranio ljubavnicu, a na kraju sam sebi oduzeo život, izjavila je za Republiku da su njegovi otac i deda bili švaleraši, ali ne i pijanice, dok on jeste.

Otac njegov to nikako nije trpeo. Dao mu deo imanja, ali Zoran pusti sve to raskućio. Neće čovek da radi, a sve mu dato na tacni - započinje ona priču.

Zato Zoran i jeste, nastavlja komšinica, pobegao sa ženom za Kruševac, sve dok mu nije palo na pamet da je istera.

Poslao je da radi na Goč, bila je čistačica tamo, a on sa ljubavnicom čak jedan dan otišao kod ćerke da je obiđu. Ćerka nije htela ni da čuje. Kad ih je videla na pragu, isterala ih napolje i rekla mu "nisi mi više otac" - podseća se ona i otkriva da je Zoran hteo ljubavnicu da dovede kod oca, ali mu je on to zabranio, rekavši da može samo Vesnu da vrati, jer je brinuo o tome šta će selo pričati.

Posle su, kaže ona, čuli da se njegova supruga vratila, ali nije imala gde da živi. Zoran joj nije dozvolio da uđe u njihov stan u Kruševcu.

- I šta će, nije mogla ni kod oca da se vrati, pa iznajmljivala stan, plaćao joj otac mesečno, da bi njoj ostalo nešto od one crkavice od plate, što je radila za minimalac - zaključuje komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading