OVO JE ŽENA KOJU JE SUPRUG USMRTIO KOD KRUŠEVCA: Ubio je nakon što je ranio ljubavnicu! Motiv zločina bila ljubomora? (FOTO)

Autor:

Hronika

13.11.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je nakon ubistva i sebi oduzeo život.

OVO JE ŽENA KOJU JE SUPRUG USMRTIO KOD KRUŠEVCA: Ubio je nakon što je ranio ljubavnicu! Motiv zločina bila ljubomora? (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

U ranim jutarnjim časovima danas, u naselju Rasadnik u Kruševcu, došlo je do tragičnog incidenta u kojem su život izgubili supružnici. Prema dostupnim informacijama, muškarac iz sela Milutovac, Z. R. (54), pucao je u svoju suprugu i ljubavnicu oko 6:30 sati, da bi zatim izvršio samoubistvo.

Prvo je teško ranio ljubavnicu, koja je prevezena u Opštu bolnicu u Kruševcu. Direktorka bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je žena smeštena u jedinicu intenzivne nege s teškom povredom glave, nalazeći se u životnoj opasnosti i u komi.

Nakon što je ustrelio ljubavnicu, muškarac je krenuo prema selu Stagari, gde je usmrtio svoju suprugu. Zatim je nastavio ka selu Milutovac, gde je izvršio samoubistvo u svom vozilu na putu između Jasike i Kukljina. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se ubio kada je policija okružila njegovo vozilo u pokušaju hapšenja.

Ovaj tragičan događaj duboko je potresao zajednicu u selu Milutovac i okolnim naseljima. Prema izjavama meštana, muškarac je bio mirna i povučena ličnost, te niko nije mogao pretpostaviti da bi bio sposoban za ovakav čin. Detalji ovog slučaja biće poznati nakon sprovedene istrage koju vode Policijska uprava Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu, ali nezvanično se pretpostavlja da je motiv zločina bio ljubomora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading