POD DEJSTVOM ALKOHOLA JE ZADAVIO ANJU I NJIHOVU DECU: Ono što je rekao na saslušanju je sve ZALEDILO!

Autor: M.O.

Lifestyle

22.10.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan slučaj koji je rastužio ceo svet!

POD DEJSTVOM ALKOHOLA JE ZADAVIO ANJU I NJIHOVU DECU: Ono što je rekao na saslušanju je sve ZALEDILO!

Foto: Shutterstock

Zlostavjanje mlade devojke

Saja Čelavalel je prošle godine zadavio Anju Asok (35), njihovog šestogodišnjeg sina i četvorogodišnju ćerku, dok je bio pod dejstvom alkohola. 

Muškarac koji je u pijanom stanju zadavio svoju ženu i njihovo dvoje maloletne dece pre nego što ga je policija upucala iz omamljivača nakon što mu je prislonio nož pod grlom, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora sa minimalnom kaznom od 40 godina.

Saja je poreklom iz Indije i odmah je priznao krivicu. Rekao  je da je pogrešno verovao da njegova žena ima ljubavnika i da je izgubio kontrolu dok je bio pijan, ubivši je oko 22 sata 14. decembra prošle godine u njihovom stanu.

 

Republika

Foto: Shutterstock

Ubio je ženu i njihovu decu zbog verovanja da ga ona vara

Kada mu je policija došla na vrata molio ih je da ga upucaju.

- Koju god kaznu izrekne sud, Čelavalel mora da živi sa tim šta je uradio te noći.- rekao je advokat Džordž Karter-Stefenso.

Upozorenje:

Nikada ne zanemarujte svoju sigurnost, ako primetite znakove agresije ili nasilja u svom odnosu, važno je reagovati na vreme. Potražite podršku od strane stručnjaka, prijatelja ili porodice kako biste se zaštitile i osigurale svoju bezbednost.

Ljubav ne bi smela biti sinonim za strah i nasilje. Ovo je surovo podsećanje da romantični odnosi mogu postati opasni ako se ne prepozna i ne reaguje na nasilje.

Ljubomora može biti opasna i destruktivna emocija koja može ozbiljno narušiti odnose. Prestanimo je romantizovati kako bismo sprečili ovako stravične slučajeve. 

Ljubomora nije znak strasti ili dubokih emocija, već ogromno upozorenje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading