NAJVEĆI BLAM RIJALITI ZVEZDE? Pred maloletnom ćerkom pomešala zastave Palestine i Brazila, a OVAKO je brane fanovi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O jednom potezu Kim Kardašijan bruji ceo svet, njeni fanovi se podelili!

NAJVEĆI BLAM RIJALITI ZVEZDE? Pred maloletnom ćerkom pomešala zastave Palestine i Brazila, a OVAKO je brane fanovi! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Sukob Izraela i Palestine trenutno je u fokusu svetske javnosti, a narod širom planete pokazuje svoju podršku za neku od zaraćenih strana. Američka starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan držala je "lajv" na društvenoj mreži TikTok sa svojom ćerkom Nort Vest, a gledaoci su u komentarima počeli da ostavljaju komentare sa palestinskom zastavom u znak solidarnosti.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan

Maloletna Nort je primetila ove komentare i upitala svoju majku: "Čija je to zastava?". Kim joj je odmah odgovorila: "To je Brazil. Odatle je Nejmar, jer trenutno pričamo o fudbalskim stvarima".

 

@latinus_us Kim Kardashian le dice North West que la bandera de #Palestina es la bandera de Brasil durante transmisión en vivo. #Latinus #InformaciónParaTi ♬ sonido original - Latinus

 

Kao i uvek, publika se odmah podelila. "Zar Kim zaista ne zna razliku između brazilske i palestinske zastave?", upitali su neki u čudu, u komentarima ispod videa, pa su je ubrzo počeli ismejavati. "Nadam se da Nort ne uči od kuće!", napisao je neko.

Međutim, mnogi su stali u odbranu Kardašijanke, te istakli da je ona namerno lagala, kako bi zaštitila svoju ćerku.  "Ona štiti svoje dete. Nort je dete bez obzira na to koliko je poznata", komentarisao je jedan korisnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading