VRELA AKCIJA BRITANSKE PRINCEZE I AMERIČKOG PEVAČA: Supruga pokojnog zavodnika RASKRINKALA sestru kraljice Elizabete!

Autor:

Zabava

22.10.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pokojnog pevača raskrinkala njegovu aferu sa princezom Margaretom!

VRELA AKCIJA BRITANSKE PRINCEZE I AMERIČKOG PEVAČA: Supruga pokojnog zavodnika RASKRINKALA sestru kraljice Elizabete!

Foto: profimedia

Princeza Margareta

Britanska princeza Margareta, mlađa sestra pokojne kraljice Elizabete II, svojevremeno je imala aferu sa američkim pevačem Edijem Fišerom. Dok je pevača uvodila u svoj budoar, zapanjio ga je oštar miris "dima cigarete i skupog parfema".

Republika

Foto: profimedia

Edi Fišer i princeza Margareta

Nekoliko trenutaka kasnije bili su u njenom krevetu, gde je Edi uživao u jednom od najstrastvenijih i najintenzivnijih s*ksualnih susreta u svom životu. Ovaj susret mu je toliko ostao urezan u sećeanju, da je godinama kasnije prepričavao najsitnije detalje.

Sećao se Margaretinih "savršenih" grudi, načina na koji su njihova tela "savršeno pristajala" i kako je zahvaljujući koktelu amfetamina i steroida uspeo višestruko da zadovolji princezu tokom "eksplozivnog s*ksa". 1953. godine, kad se dogodio njihov susret, Margareta je već bila tajno verena za kapetana Pitera Tauzenda, kog je morala da se odrekne jer je bio razveden.

Republika

Foto: wikipedia

Princeza Margareta

Mesec dana nakon afere sa Fišerom, Margareta je prošetala oltarom Vestminsterske opatije na krunisanju svoje sestre Elizabete II. Princezinu tajnu čuvala je njena dvorska dama Ajris Pik, koja je bila ključna u uvlačenju Edija u princezinu spavaću sobu, a koju je on kasnije sam zaveo. Svi detalji ove afere opisani su u memoarima Edijeve bivše supruge Teri Ričard, koja nosi naziv "Snovi kraljice lepote", prenosi "Dejli Mejl".

Edijeva ćerka, pokojna glumica Keri Fišer, koja je tumačila lik princeze Leje u "Ratovima zvezda", potvrdila je ovu romansu u noćnom programu voditelja Džonatana Rosa 2016. godine.

Republika

Foto: Profimedia

Keri Fišer, Edijeva ćerka

- Moj otac je imao s*ks sa princezom Margaretom. Vodili su ljubav na prekrasan način. Zbog ovoga ću upasti u velike probleme - izjavila je Keri tada.

- Edi nikada nije govorio o princezi Margareti u javnosti, previše ju je poštovao, ali mi je pričao mnogo puta o njihovom susretu tokom našeg braka. Osvrnuo se na to s velikom ljubavlju - ispričala je bivša Fišerova supruga u ekskluzivnom intervjuu za "Mejl". 

Fišer je bio jedan od najpoznatijih holivudskih ženskaroša. Ženio se pet puta, a bio je u braku i sa slavnom Elizabet Tejlor, koja ga je "ukrala" od svoje najbolje prijateljice Debi Rejnolds.

Republika

Foto: AP/photo

Elizabet Tejlor i Edi Fišer

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading