POSLE PET GODINA, NAPOKON! Luna Đogani podelila lepe vesti, ne može da sakrije SREĆU!

Autor:

Zabava

22.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" na društvenim mrežama saopštila važnu stvar!

POSLE PET GODINA, NAPOKON! Luna Đogani podelila lepe vesti, ne može da sakrije SREĆU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Luna Đogani nedavno se porodila po drugi put i na svet donela još jednu ćerku, kojoj su ona i njen suprug Marko Miljković dali ime Lana. Njih dvoje uživaju u porodičnom životu, a lepe i srećne trenutke dele na svom Youtube kanalu, ali i na druptvenim mrežama. 

Poznato je da Luna ima psa Loli, za koju je jako vezana i kojoj posvećuje mnogo pažnje. Lunin pas je do nedavno imao zdravstvene probleme, zbog kog su morali da je leče. Đoganijeva je pre dva meseca svim snagama apelovala za pomoć, te je kako se sada čini, konačno uspela u tome.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Luna Đogani i Marko Miljković

Naime, Luna je juče podelila snimak svog psa kako trči, a nije mogla da sakrije sreću što je njen pas ponovo živahan i pun snage. 

- Loli ovako nije trčala jako dugo, nažalost, dugo nam je trebalo da nađemo veterinara koji će joj zaista pomoći. Posle pet godina bez dlake, Loli napokon raste nova dlaka i ona trči punom parom - napisala je Luna u okviru snimka koji je podelila na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani oglašavanje

Podsetimo, Luna Đogani je pre dva meseca na Instagram storiju podelila apel u kojem je zamolila da joj pratioci pomognu da nađe lek za svog psa, kojem je pogoršano zdravlje.

- Da li neko zna ko se razume, gde možda u Srbiji možemo naći insulin za pse, tačnije Caninsulin? Rečeno je da se insulin za pse više ne proizvodi kod nas... . Hitno nam treba za našu Loli. Ili ako znate da ima negde kod vas preko. Hvala - napisala je tada pobednica "Zadruge 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading