ROĐENDANSKI INTERVJU: JOVANA JEREMIĆ KAKVU NISTE UPOZNALI - voditeljka otkrila ko je od političara najviše mrzi, pa odala svoj tajni afrodizijak!

Autor:

Zabava

21.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviše me mrzi Marinika, ja sam otelotvorenje svih njenih frustracija, poručuje poznato TV lice.

ROĐENDANSKI INTERVJU: JOVANA JEREMIĆ KAKVU NISTE UPOZNALI - voditeljka otkrila ko je od političara najviše mrzi, pa odala svoj tajni afrodizijak!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Jovanu Jeremić takoreći ne treba predstavljati. Zato ćemo samo reći da je povod za ovaj intervju rođendan, koji slavi u sredu... Izabrali smo pitanja o kojima se nije izjašnjavala ili to bar nije činila često.

Upoznajte zvezdu TV Pink iz ugla koji je manje poznat i pročitajte šta ima da kaže o politici i političarima, životnoj filozofiji, popularnosti, ali, ne brinite, nismo zaobišli ni obavezne teme poput ljubavi, muškaraca...

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić redovno čita Srpski telegraf, čije teme obrađuje i u svojim emisijama

 

Kroz tvoj studio prodefilovali su svi iz državnog i političkog vrha, od predsednika Vučića preko premijerke Ane Brnabić do ministara. Kakav su utisak ostavili, ko je sagovornik kojeg je najteže otvoriti, kako mi novinari to kažemo?


- Najteže je otvoriti običnog čoveka jer običan čovek strepi od kamere, od ljudi, mišljenja, predrasuda, osude okoline... Najlakše je s političarima. Oni su verzirani, namazani, prelakirani svim bojama, ali ni ja nisam za podcenjivanje s obzirom na to da ceo život sarađujemo i da sam negde ja njihova sudbina i oni moja. Mi jedno bez drugog ne možemo.

Ima li novinar pravo na politički stav? Ako misliš da ima, koji je tvoj?


- Svaki čovek ima pravo na politički stav, međutim, kad si novinar, nije pametno da ga iznosiš zato što novinar treba da traje. Novinar je ipak neko ko mora da preživi sve režime i sve sisteme i novinar treba da bude čovek koji radi isključivo za običnog čoveka, za narod. Takva sam i ja. Podržavam samo one opcije, odnosno onu opciju koja je za moju državu. Nikad se nisam određivala prema političkoj partiji niti prema lideru, već isključivo prema svojoj državi jer sam veliki rodoljub i patriota i isključivo radim za svoju državu. U skladu s tim, nemam politički stav, ali imam opredeljenje da navijam isključivo za svoju zemlju Srbiju.

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić kaže da ne mari za hejtere jer je narod voli

 

Često si na meti negativnih komentara, uglavnom na mrežama, mada ima i opozicionara koji se toga ne libe. Šta ih to kod tebe toliko nervira?


- Pa znaš kako, pričam o hejterima. Ne pričam o ljudima i o masi. Narod me obožava. Kad izađeš u narod, svi znaju za Jovanu Jeremić i svi pričaju o Jovani Jeremić. Mislim da sam postala urbana legenda zasluženo, zato što sam neko ko je vrlo iskren, vrlo pošten, vrlo jasan voditelj i novinar. Njih nervira ta moja direktnost, što se ne bojim da kažem ono što želim. Živim svoj život u skladu s onim što govorim. Nisam jedno u studiju, drugo u privatnom životu. Znači, ja sam i u javnosti i u tajnosti uvek ista osoba, nemam dva života. Nisam licemer, nisam dvostruki moralista. Kako govorim tako i živim i to njih najviše nervira jer su mnogi pokušali da me ocrne, ali nisu znali da mi crno najbolje stoji. Zapravo, mnogi su pokušali da mi nameste razne afere u različitim situacijama. Da me prikažu kao nemoralnu, međutim, nisu uspeli jer, za razliku od njih, stvarno takve stvari nemam i ne živim tim životom niti sam morala da radim bilo kakvu negativnu stvar da bih bila ovo što jesam, a jesam megazvezda. Što se tiče opozicionih lidera, među njima me najviše komentariše Dragan Đilas. Našalila sam se jednom prilikom da mislim da se dopadam Đilasu i našalila sam se jednom prilikom i obratila Mariniki Tepić da se ne sekira, da joj neću oteti Dragana Đilasa jer ovih dana imam neka preča posla, mada je dobar frajer. Tako da ću ostati pri toj izjavi. Mislim da me najviše hejtuje Marinika Tepić jer je Marinika jako ljubomorna i sujetna žena. Ona ne trpi druge žene koje su lepe i pametne pošto smatra da je to nemoguće jer polazi od sebe. Onda sam ja otelotvorenje svih Marinikinih strahova i frustracija.

Ovo smo nazvali rođendanskim intervjuom pošto ti je u sredu rođendan. Šta ćeš poželeti sebi?


- Sebi ću poželeti samo da ostanem ovo što jesam, dobar čovek i da se nikad ne promenim. Bez obzira na to koje su okolnosti i ljude koji bi me možda menjali svojom zlobom. Da nikad ne dozvolim da zlo oko mene pobedi dobro u meni.
 

Koji je najveći kompliment koji si dobila? A najlepši poklon?


- Najveći kompliment mi je da sam dobar čovek i da sam lepša uživo nego na televiziji. Svi se oduševe kada me vide i govore o toj mojoj energiji jako dugo. Stvarno svi kažu da imam tu fatalnu energiju, tako prijatnu za muški rod. Uspešne žene me mnogo vole, one moćne žene, istinski moćne. Ne ove isfrustrirane. Najinteresantniji poklon do sada je bio mural koji je na Dorćolu urađen za mene: "Ni prva ni druga - jedina". To je uradio čovek koji me je u tom momentu voleo i još možda voli najviše ne svetu. To će ostati enigma, ali, eto, neka to bude poklon koji ću pamtiti.

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić tvrdi da ništa ne može da je iznervira jer gleda svoja posla

 

Svojevremeno si jednom gostu poručila da je bolje da se uhvati za dalekovod nego za Jovanu Jeremić. Šta je najgore što si nekom rekla/uradila, ko te je uopšte najviše iznervirao u životu?


- Najgore što sam nekom uradila je što sam mu zabranila sebe, da više nikad ne može da me sretne niti da me vidi uživo, niti da me zagrli, niti da me poljubi, nego samo može da me gleda na televiziji. To je kazna samo jednom čoveku zato što me je izdao. Izdao me kao prijatelja, izdao me kao čovek ženu. Inače se ne nerviram tako lako i ništa ne može da me iznervira zato što gledam samo sebe i radujem se i tuđem uspehu i tuđem napredovanju.

Ko ti je izjavio ljubav na najčudniji/najatraktivniji način?


- Pa koliko puta su me prosili, malo puta sam se udala. Što se tiče izjava ljubavi, najčudniji način, a bilo je toga mnogo, ne znam... Za sebe uopšte ne mislim da sam najlepša, ali sam sigurna da sam originalna, neponovljiva i poželjna za muški rod baš zato što sam takva kakva jesam. Za muški rod dosta čudna, ali ekstremno privlačna. Muškarce privlače moja inteligencija i moj seksepil, a seksepil je stanje uma. Zapravo, muškarci se najviše lože na moj um, koji ih izrazito seksualno i intelektualno privlači i kada se navuku na mene, gora sam i opasnija od svake droge, čak i od najfinijeg kokaina. Ja sam droga, ali legalna.


Volela bih da ugostim Si Đinpinga i Trampa

Foto: Tanjug/AP

Jovana Jeremić želi da intervjuiše Trampa i Si Đinpinga

 

Kog bi svetskog lidera izabrala da ti bude gost kad bi imala pravo na jednu takvu želju?


- Volela bih da ugostim Si Đinpinga i pričam s njim na kineskom. Takođe, volela bi da ugostim Donalda Trampa zato što mi je inspirativan jer mene i Donalda Trampa povezuje jedna sličnost. Zajedno smo krenuli i na isti način smo napredovali.

 

Efekti Vučićeve vladavine videće se tek za 30-40 godina, mi Srbi ne umemo da cenimo ono što imamo

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Jovana Jeremić smatra da će o predsediku Vučiću govoriti istorija


Ugostila si u programu nekoliko puta i predsednika Aleksandra Vučića. Kakve su tvoje impresije o njemu?


- Vučić nije političar, on je državnik. Postoje tri državnika koje je ova zemlja imala u bliskoj istoriji, to su Tito, Slobodan Milošević i Aleksandar Vučić. Zato što ja imam svoju podelu političara. Političari se dele na političarčiće, političare i državnike. S obzirom na to da sam se specijalizovala baš za političke partije i sisteme, napravila sam ličnu podelu. Vučić spada u državnika, ali je Vučić, van svega toga, dobar čovek. Emotivan i čestit i kada više ne bude vršio političku funkciju, i dalje ću ga voleti i tad ću s njim verovatno moći da popijem kafu. Tu jednu u životu, onako prijateljsku jer ga volim, pre svega, kao osobu, tek onda kao predsednika. Dogod je živ, uvek ću tu biti za njega, 24 sata, ako mu nešto treba. Moram još da istaknem, prema mom mišljenju, Vučić je najbolji u geopolitici. On je rođen za geopolitiku i za velike i visoke političke igre. Istorija će govoriti o Vučiću, efekti njegove vladavine tek će se videti u narednih 30-40 godina. Nekad pomislim da nismo svesni kakvog predsednika imamo, kakva je on ličnost, pomislim da Srbi uvek žrtvuju najvrednije, između ostalog, i svoje vladare. To je neko prokletstvo nas Srba. Ne umemo da cenimo ono što imamo.

 

Nisam na strani Putina,
ali on će na kraju dobiti rat

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Jovana Jeremić kaže da nije za Putina, ali misli da će on dobiti rat


Kako ti izgleda Srbija 2023? A svet s obzirom na to što se zbiva u Ukrajini, Izraelu...


- Srbija mi... Ajde bolje da kažem 2025. kako vidim svet. Mislim da će se stvoriti novi svetski poredak u kojem će Kina biti najmoćnija sila. Putin će ovaj rat voditi, vodiće ga do kraja i mislim da će Putin ovaj rat dobiti iako apsolutno nisam na strani Putina i nisam idolopoklonik Vladimira Putina, pa ni Rusije, zato što mislim da su nas te iluzije o Rusima skupo koštale u istoriji. Ja sam neko ko smatra da je Kina budućnost i da će Kina biti ključni faktor, odnosno ključ rešenja celog tog Gordijevog ratnog čvora. Kina će biti ekonomski najjača sila. Što se nas tiče, mi ćemo mnogo ojačati i srpski pasoš će biti najtraženiji pasoš 2025. Te 2025. Kosovo će zvanično prestati da bude sporna tačka zato što će potpuno ostati potvrđeno i pečatirano kao srpsko, kao srpska teritorija. Mislim da će se Kurtiju svi njegovi planovi izjaloviti i Kosovo nikada ne može da bude njihovo, uvek će ostati srpsko. Ekonomski ćemo biti izuzetno razvijena zemlja, zemlja za poželeti da živiš. Crna Gora će opet biti, što bi Milo Đukanović rekao, posrbljena. To će se događati i to će biti u budućnosti. Evo zapamtite moje reči. Što se tiče Republike Srpske, ona će još više ojačati.

 

BRZO/KRATKO

NAJLEPŠA SRPSKA REČ: Praskozorje
OMILJENA REČENICA: Nije jak onaj ko dobije svaku bitku, slab je onaj ko ne ume da sačuva mir
FILMSKI CITAT: Iz "Skarfejsa" i glasi: "Uz pravu ženu ceo svet je moj"
PUTOVANJE IZ SNOVA: Tek krećem da putujem. Nisam mnogo putovala i ne mogu da odgovorim na to pitanje. Pravo putovanje iz snova će biti ono kad otputujem s onim koga volim najviše na svetu, na neku sunčanu obalu, blizu mora, pa ko zna koje će to more biti, ali biće more

Recept za Jovanin afrodizijak

Omiljeni obrok ili obrok koji zovem seks-uživo, koji volim uveče da jedem s onim ko mi se dopada je sledeći: punomasni sir francuski, neki onako kvalitetan. Što bi naš narod rekao, skup francuski sir, punomasan, zatim izgrilovano povrće, pečurke, špargla i tikvice, bademi, lešnici, indijski orah, malo rukole, malo parmezana, malo zelene salate i čaša vina. Da, i borovnice, borovnice idu na sir. To jelo ćemo zvati Jovanin afrodizijak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

21.10.2023 21:56

Ova je notorna budala i iskompleksirana kepec,kao i vi koji posete o njoj pa pacenice pomisli da je bitna

Drug Crni

21.10.2023 23:08

Ne zna se sta je gore. Fotografije ili intervju?