ĆERKICA ŽELJNA MAJKE, A OD ANE NI TRAGA NI GLASA: Porodica nestale mlade žene proživljava PAKAO - još jedna noć bez ikakvih vesti

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je izuzetno teška, a porodica i prijatelji su zabrinuti i nestrpljivo čekaju vesti o Aninom pronalasku.

ĆERKICA ŽELJNA MAJKE, A OD ANE NI TRAGA NI GLASA: Porodica nestale mlade žene proživljava PAKAO - još jedna noć bez ikakvih vesti

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Printscreen/Facebook/Aleksandra Varadinac

Mlada Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka, oko dva sata posle ponoći, i od tada joj se gubi svaki trag.

 

Porodica Petrović je i dalje bez ikakvih informacija o njenom trenutnom položaju, nakon što je nestala u petak.

Situacija je izuzetno teška, a porodica i prijatelji su zabrinuti i nestrpljivo čekaju vesti o njenom pronalasku. 

Podsetimo, sestra nestale devojke putem društvenih mreža objavila je nedavno emotivni apel.

- Jedino kako možete da nam pomognete da pronađemo moju sestru je da delite ovu sliku, da zamolite prijatelje/porodicu da i oni podele kako bi što više ljudi videlo i naravno da nazovete broj telefona sa slike ili prijavite najbližoj policijskoj stanici ukoliko je negde vidite. Hvala svima koji delite, nismo se ni nadali da će ovoliko daleko da se čuje naš glas, ali hajde da danas budemo još glasniji nego juče. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana i jako je važno da je pronađemo što pre - napisala je Anina sestra na društvenoj mreži Fejsbuk.

Za portal Republika.rs  Anina sestra od tetke, Aleksandra, ranije je ispričala da je Anin telefon od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

- Ana je nestala u noći između četvrtka i petka u 2 ujutru. Bila je kod kuće sa vanbračnim suprugom i bebom. Negde u to doba, beba je počela da plače, a pošto žive u velikoj kući, on nije znao u kojoj je prostoriji tačno, pa joj je poslao poruku da ugreje mleko za bebu jer se probudila. Međutim, kada je video da se ona ne javlja, zvao je, ali telefon je bio isključen. Tad je ustao da je potraži po kući, dvorištu, ali Ane nije bilo nigde. U 6 ujutru je stigla poruka da je Ana ponovo dostupna, kada je pokušao da je pozove, telefon je opet bio ugašen. Svi pokušavamo da je dobijemo, telefon je od tada nedostupan non stop. Policija nam ništa ne javlja još uvek, prijava je naravno odmah podneta. Tražimo je, ali još nemamo nikakvih vesti - rekla je tada za Republiku Anina sestra od tetke.

APELUJEMO: Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading