"SVE JE OVO JAKO ČUDNO..." Ana (20) nestala u gluvo doba noći, a sestra sada otkrila da li se ovo dešavalo ranije - svi su duboko potreseni

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anina porodica je u šoku da se ovako nešto dogodilo, sve im je i dalje čudno i nadaju se će potraga za Anom imati srećan kraj.

"SVE JE OVO JAKO ČUDNO..." Ana (20) nestala u gluvo doba noći, a sestra sada otkrila da li se ovo dešavalo ranije - svi su duboko potreseni

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Printscreen/Facebook/Aleksandra Varadinac

Mlada Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka, oko dva sata posle ponoći, i od tada joj se gubi svaki trag.

Za portal Republika.rs oglasila se Aleksandra, Anina sestra od tetke, koja je naglasila da od njene sestre još uvek nema ni traga ni glasa.

- Trenutno ništa ne znamo. Sve je isto kao što je i bilo. Ane još uvek nema, a policija se ne oglašava. Zovemo stalno, njen telefon je i dalje nedostupan - započela je priču Aleksandra.

Kako smo ranije već pisali, Anin telefon je od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

- Ana je nestala u noći između četvrtka i petka u 2 ujutru. Bila je kod kuće sa vanbračnim suprugom i bebom. Negde u to doba, beba je počela da plače, a pošto žive u velikoj kući, on nije znao u kojoj je prostoriji tačno, pa joj je poslao poruku da ugreje mleko za bebu jer se probudila. Međutim, kada je video da se ona ne javlja, zvao je, ali telefon je bio isključen. Tad je ustao da je potraži po kući, dvorištu, ali Ane nije bilo nigde. U 6 ujutru je stigla poruka da je Ana ponovo dostupna, kada je pokušao da je pozove, telefon je opet bio ugašen. Svi pokušavamo da je dobijemo, telefon je od tada nedostupan non stop. Policija nam ništa ne javlja još uvek, prijava je naravno odmah podneta. Tražimo je, ali još nemamo nikakvih vesti - rekla je za Republiku Anina sestra od tetke.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandra Varadinac

 

Kako dalje kaže, Anina porodica je u šoku da se ovako nešto dogodilo, sve im je i dalje čudno i nadaju se će potraga za Anom imati srećan kraj.

- Ovako nešto se nikada nije dešavalo ranije, uvek smo znali gde je i šta radi, jako nam je čudno što je bebu ostavila, ako je uopšte svojevoljno otišla, bila je mnogo vezana za nju. Ona je mlada majka, bebi je baš bila posvećena, brinula se o njoj. Nemamo nikakvu ideju da li bi neko mogao da utiče da Ana ovako nestane. Svima nam je teško, nadamo se samo dobrim vestima - završila je Aleksandra priču za Republiku.

Podsetimo, sestra nestale devojke putem društvenih mreža objavila je nedavno emotivni apel.

- Jedino kako možete da nam pomognete da pronađemo moju sestru je da delite ovu sliku, da zamolite prijatelje/porodicu da i oni podele kako bi što više ljudi videlo i naravno da nazovete broj telefona sa slike ili prijavite najbližoj policijskoj stanici ukoliko je negde vidite. Hvala svima koji delite, nismo se ni nadali da će ovoliko daleko da se čuje naš glas, ali hajde da danas budemo još glasniji nego juče. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana i jako je važno da je pronađemo što pre - napisala je Anina sestra na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading