LUNA PONOVO MORA POD NOŽ: Tek se porodila carskim rezom, a već zakazala novu operaciju

Autor:

Zabava

19.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva uskoro opet ide u totalnu anesteziju jer planira da radi remont grudi.

LUNA PONOVO MORA POD NOŽ: Tek se porodila carskim rezom, a već zakazala novu operaciju

Foto: PrintscreenPink

Pobednica "Zadruge 2" i jutjuberka Luna Đogani nedavno se porodila i na svet donela drugu ćerku Lanu, a za medije je otkrila da se posle drugog porođaja odlično oseća i da je veoma motivisana da se što pre vrati u top-formu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani hoće prvo da smrša, pa onda da stavi i nove silikone

Kako Republika saznaje, poznata blogerka, pored toga što se odmah bacila na dijetu i već počela lagano da vežba, planira da ide i pod nož.

- Luna je još pre druge trudnoće primetila da su joj se grudi mnogo opustile, što od dojenja Mije, što zbog intervencije koju je imala kada su joj lekari otkrili promene na dojci. Usledila je još jedna trudnoća i pobačaj, što joj je dodatno uzburkalo hormone i u velikoj meri uticalo na njen fizički izgled. Ubrzo je ponovo ostala u blagoslovenom stanju i uspešno iznela celu trudnoću, a sada, kada je rodila i drugu devojčicu, ima elana i energije da se konačno posveti sebi i formi. Bacila se na specijalni režim ishrane i uveliko radi na sebi, a čim vrati prvobitnu liniju, ide i na remont grudi da bi ponovo bila zgodna i u potpunosti zadovoljna izgledom - priča izvor blizak Đoganijevoj i dodaje:

- Prošli put je izabrala prirodniji oblik grudi, koje su se posle čestog variranja u kilaži i zdravstvenog problema koji je imala prebrzo opustile, kao što je slučaj i kod prirodnih grudi, a sada će ipak da uradi čvršće i veće, koje neće mrdati ni ako joj se u skorije vreme desi i treća trudnoća. Trenutno svakako ne doji bebu zbog komplikacija i operacije, koje je relativno skoro imala, pa nije htela da izlaže novom riziku ni sebe ni bebu.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani kaže da uživa u majčinstvu i priželjkuje još dece, ali za nekoliko godina

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lunom povodom ovih saznanja, ali se ona nije javljala na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Podsećanja radi, Luna je za medije već govorila o tome kako se oseća posle drugog porođaja i naglasila da joj materinstvo veoma prija.

- Osećam se odlično! Uživam sa svoje dve ćerke, ali želim za nekoliko godina možda da imam i sina. Neko vreme bih ipak da budem mama s dvoje dece, da se skockam, doteram, sad imam neku motivaciju. Već sam počela da radim na sebi - otkrila je Luna nedavno u jednoj emisiji i priznala da joj prva ćerkica pomaže i u hranjenju bebe, koju sudeći i po tome, ne doji:

- Mia je odlično prihvatila sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je s njom, čak je i hrani, peva joj... Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav odnos prema njoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading