SKANDAL TRESE BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU: Zbog DUHA pokojne Dajane zaratila BRAĆA Vilijam i Hari!

Autor:

Zabava

17.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam kivan na svog brata Harija zbog saradnje sa kućom koja "nemilosrdno iskorišćava njegovu porodicu!.

SKANDAL TRESE BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU: Zbog DUHA pokojne Dajane zaratila BRAĆA Vilijam i Hari!

Foto: Shutterstock

U poslednjoj sezoni popularne serije "Kruna", princeza Dajana, čiji lik tumači Elizabet Debicki, pojaviće se kao duh, koji će se ukazati bivšem mužu Čarlsu i kraljici Elizabeti II. Pokojna emotivno se miri i oprašta sa utučenim Čarlsom, koga igra Dominik Vest, dok jeca nad njenim telom u bolničkoj mrtvačnici u Parizu, nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život.

Princ Vilijam je, po rečima jednog prijatelja bliskog kraljevskoj porodici, potpuno zgrožen, zaprepašćen i zgađen idejom pojave Dajaninog duha u seriji. Bliski prijatelj kraljevske porodice ističe za "Dejli Mejl" da je za princa neverovatno bolno što se njegova majka iznova i iznova eksploatiše na ovako bezobrazan način. Takođe, kako tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici, Vilijam je jako ljut na svog brata Harija što sarađuje sa Netfliksom za koji je ubeđen da "nemilosrdno iskorišćava njegovu porodicu".

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su već nekoliko puta preko različitih projekata sarađivali sa ovim striming gigantom, a svakako najpoznatiji je dokumentarac "Megan i Hari".

Šesta sezona "Krune" će se na Netfliksu emitovati iz dva dela. Prvi će biti prikazan 16. novembra i fokusiraće se na odnos između Dajane i Dodija Fajeda (igra ga Kalid Abdala), pre saobraćajne nesreće u Parizu 1997. godine. Netfliks je ranije objavio da trenutak nesreće neće biti prikazan.

Drugi deo stiže 14. decembra, i pratiće princa Vilijama koji se vraća na Iton koledž posle majčine smrti, zatim zlatni jubilej kraljice Elizabete II, brak između kralja Čarlsa III i Kamile, kao i rane faze Vilijamove veze sa Kejt Midlton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading