MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IDE NA OPERACIJU: Daće Bog da sve bude u redu, OSLABIO SAM!

Autor:

Zabava

17.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarnog rokera sutra čeka operacija, lekari će mu staviti stentove u srce!

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IDE NA OPERACIJU: Daće Bog da sve bude u redu, OSLABIO SAM!

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović već duže vreme ima zdravstvene robleme, a na operaciju srca koju je čekao već neko vreme, desiće se sutra. Kako je otkrio, njegovo zdravlje je dosta lošije, ali se nada da će sve proći kako treba, nakon što mu ugrade stentove u srcu.

- Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu - poručio je Milić na početku razgovora za "24Sedam", a onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

- Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću posle operacije biti u boljoj kondiciji. Posle se vraćam u formu - hrabro je rekao roker, koji je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete.

- Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim - izjavio je Vukašinović.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

Podsetimo, nakon što je osetio bolove u levoj nozi, Miliću su ustanovili proširenu aneurizmu, zbog koje je hitno operisan. Međutim, i nakon operacije ga je bolela noga. 

Kasnije je osetio ubrzano disanje i odmah je odveden u Urgentni centar, gde mu je pronađena voda u plućima i visok krvni pritisak, pa je morao da bude prikačen na kiseonik.Miliću sve vreme snagu i podršku daje supruga Suzana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading