SVI SE PITAJU GDE JE NESTAO ACA INFORMACIJA: RTS izdao zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

17.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni servis izdao zvanično saopštenje povodom glasina da je Aleksandar Stojanović dao otkaz!

SVI SE PITAJU GDE JE NESTAO ACA INFORMACIJA: RTS izdao zvanično saopštenje!

Foto: ATA Images

Ovih dana se u domaćim medijima proširila vest da sportski komentator Aleksandar Stojanović, poznatiji kao Aca Informacija, već neko vreme ne radi na Javnom servisu i da je napustio ovu kuću.

RTS je izdao zvanično saopštenje povodom ove situacije.

Republika

Foto: youtube.com

Aca Informacija

- Nakon netačnih informacija u pojedinim medijima o odlasku sportskog novinara Aleksandra Stojanovića sa RTS-a, želimo da otklonimo nedoumice na tu temu. Naš kolega Aleksandar Stojanović nije otišao sa RTS-a. Naime, na lični zahtev, odobreno mu je neplaćeno odsustvo u trajanju od 10 meseci, od avgusta 2023. do maja 2024. godine, do početka Evropskog prvenstva u fudbalu. Javni servis ekskluzivno će prenositi Euro 2024. za sve gledaoce u Srbiji - stoji u zvaničnom saopštenju Javnog servisa.

Republika

Foto: RTS/printscreen

RTS

Aleksandar Stojanović je poznat po svojoj dugoj i uspešnoj medijskoj karijeri. Njegova karijera u medijima je započela 1993. godine u programu Radio Indeksa. Nakon godinu dana provedenih u ovom mediju, preselio se u redakciju sportskog nedeljnika "Tempo", gde je sticao osnovna znanja i veštine sportskog novinarstva.

Godine 1995. prešao je na BK Televiziju, gde je proveo deset godina, stvarajući ime kao sportski komentator i analitičar. Nakon toga, pridružio se redakciji medijske kuće B92, gde je nastavio da razvija svoju karijeru, pre nego što je prešao na RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading