PRIJA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Ne možete ni da zamislite šta je rekla, a tek kad čujete za koju pevačicu nikad nije čula, ŠOK!

Autor:

Zabava

17.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija na početku karijere nije znala gde bije, pa se o njenom blamu još uvek priča.

Aleksandra Prijović danima je glavna tema kako u našim medijima, tako i kod komšija. Šta god da kaže, gde god da se pojavi izazova veliku buru. Sada je isplivao snimak sa početka Prijine karijere, a kad čujete za koju pevačicu nije znala, šokiraćete se.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Mišković Viktorija

Naime, na snimku, koji je nastao pre nekoliko godina, se može videti Prija na sceni dok je tadašnji novinarski žiri propituje o pesmama i poznavanju žanrova. Njoj su tada pustili čuveku "Barakudu" koju izvodi Snežana Mišković Viktorija, ali je ona ipak nije prepoznala:

Ja slušam pretežno narodnu muziku, ovo znam, negde sam onako čula, ali stvarno ne znam ni ko peva, ni šta je ovo... - rekla je tada mlada Aleksandra, nakon čega je dobila veliki aplauz.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Prija sa početka karijere

Inače, Tonči Huljić, poznati hrvatski muzičar, koji već 30 godina zgrće ogroman novac na srpskom tržištu, gde je imao na hiljade tezgi, a čak je i na našoj televiziji bio član žirija u jednom muzičkom takmičenju, našao je za shodno da proziva Aleksandru čiji uspeh niko ne može da ospori.

- Ona je najnormalnije prodala prvu arenu, pa drugu. Onda je u Beogradu prodala tri arene, onda je ta vest došla ovde. Onda su u dva dana rasporodsali treću i u par sati četrvtu, pa petu - zapenio je Tonči, kojem nisu smetale naše pare, a smetaju mu naši pevači, pa još je i dodao da je Prijina popularnost na upitu:

Republika

Foto: ATA Images

Tonči Huljić

 Ja verujem da sedamdeset odsto ljudi koji idu na Prijovićkin koncert ne znaju njene pesme, ali idu da bi bili viđeni. Žele biti deo proseka i takozvanog  trenda. Prija nije ništa popularnija nego što je bila pre godinu dana ili što će biti za godinu dana. To joj se samo zalomilo tako. To se jednostavno tako desi. Zašto niko ne priča o Dino Merlinu, koji je uradio isto, rasprodao četrirti arene.

Podsećamo, Prijovićka je rasprodala i drugu sarajevsku Zetru, te najavila treći koncert u ovoj areni, koji je zakazala za 30. oktobar. Ona je zvanično rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu i najavila rekordni peti koncert u ovoj hali pre nekoliko dana, a zakazan je i koncert u Mejdanu u Tuzli za 22. decembar. Prija je rasprodala i karte za dva koncerta u hali Čair u Nišu za novembar, a karte za treći puštene su u prodaju. Mnogi fanovi se pitaju kad će najaviti koncert u Novom Sadu u hali Spens.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading